Son 25 insallah 💕🙏 tabi erken gelmezse
Nisan Anneleri Sıra Bizde 🙏🏻
24 Nisan’a tarih verildi de bakalım bebeğimiz bizi şaşırtmazsa beklemedeyiz🥰
Minikkush9496 bizimde son 5 gün 4 nde randevumuz var bakalım
Minikkush9496 son 14❤️✌🏼🫣
Merve95281 şekerin uok heralde canm cikolata yedim bir parça hemen 172 çıktı Of dogursam da rahatlasm him demekki beklemen lazım canm pazartesiyi kabul ettin mi kac haftalık olcan o zamana
Minikkush9496 şuan 34+1 haftalığız benim kız erkencı olucak galiba bugün çiğer geliştiri vuruldum her an ola bilir.Oğlumda 35+6 geldi benim bebelerin durumaya niyeti yok sabırsızlar 😊
Minikkush9496 bnm cuma günü hem heycanlı hemde korkyrm dr lavman verdi gece 12 ama hemeroidim var 🥺
Kızlar planlı Sezerynda bir hafta kala kahve tüketin dedimi dr.nuz ?
Birbebekveannesi ya bende 24 Nisan inşallah saglikli gelsinler 😍❤️
Planlı doğum 3 Nisan☺️ dua edin kızlar bana
Minikkush9496 24 gün diyor uygulamada ama 16 Nisan’da sezeryan olacağım sağlıkla alalım inşallah 🌸
Minikkush9496 son 23 gün ya bayrama ya da bayram bitişi gelir ayın 20 si gorunuyo ama kalmaz o vakte 10 ile 15 gelir sancıları olan var mı ben gibi yalancı sancıları
Minikkush9496 bizimki belli değil ama maks 3 hafta 😅 33 bitti ikizlerle riskli bir gebeyim bi sıkıntı olmazsa bayram sonunu bekleyeceğiz inşallah bayramında atlatırız
Minikkush9496 Son 5 gün 🥺🥹
busduuk1914 bende 23 bayrama gelir diye dusunuyorum bende karnınız sertleşiyor ayakta kalınca agrılsrınız oluyor mu karnınızın etrafında
Aynur_41 Bende aynı durumdayım son 24 gün gösteriyor uygulama ama ağrılarım 2 gündür çok arttı. Perşembe günü kontrol var doğum şeklide henüz belli değil 🤦🏼♀️
Ezgi12348 yok şekerim. Ama 172 cok cıkmış senin.
Tam kabul ettim sayilmaz cmtsi bidaha gidicem. Ama kabul edicem gibi. 17 nisan son gün bayramda gelirse napicam yoksa. 8 nisan 38+5 olucak
Minikkush9496 peki doğum için bir şeyler yapıyor musun hurma pilates vs ? Ben bu hafta başlıcam
Minikkush9496 34 ü bitirdik çok şükür sezaryen için gün almayı bekliyorum. Çok heyecanlıyım söylenen olumsuz şeylere rağmen çok hevesli mutlu ve ümitliyim ☺️🩷🌸 tatlı prensesime kavuşmak için gün sayıyoruz.