Son 25 insallah 💕🙏 tabi erken gelmezse

nurcan355 benimde cok ayakta kalınca vajinamda batma oluyor. Idrar yolu enfeksiyonu olmustum acaba vücut direncim düsüyor da tekrar mı nüksediyor diye düşünmeden edemiyorum 😶

Merve95281 şekerin uok heralde canm cikolata yedim bir parça hemen 172 çıktı Of dogursam da rahatlasm him demekki beklemen lazım canm pazartesiyi kabul ettin mi kac haftalık olcan o zamana

Minikkush9496 şuan 34+1 haftalığız benim kız erkencı olucak galiba bugün çiğer geliştiri vuruldum her an ola bilir.Oğlumda 35+6 geldi benim bebelerin durumaya niyeti yok sabırsızlar 😊

Minikkush9496 bnm cuma günü hem heycanlı hemde korkyrm dr lavman verdi gece 12 ama hemeroidim var 🥺

Kızlar planlı Sezerynda bir hafta kala kahve tüketin dedimi dr.nuz ?

Minikkush9496 24 gün diyor uygulamada ama 16 Nisan’da sezeryan olacağım sağlıkla alalım inşallah 🌸

Minikkush9496 son 23 gün ya bayrama ya da bayram bitişi gelir ayın 20 si gorunuyo ama kalmaz o vakte 10 ile 15 gelir sancıları olan var mı ben gibi yalancı sancıları

Minikkush9496 bizimki belli değil ama maks 3 hafta 😅 33 bitti ikizlerle riskli bir gebeyim bi sıkıntı olmazsa bayram sonunu bekleyeceğiz inşallah bayramında atlatırız

busduuk1914 bende 23 bayrama gelir diye dusunuyorum bende karnınız sertleşiyor ayakta kalınca agrılsrınız oluyor mu karnınızın etrafında

Aynur_41 Bende aynı durumdayım son 24 gün gösteriyor uygulama ama ağrılarım 2 gündür çok arttı. Perşembe günü kontrol var doğum şeklide henüz belli değil 🤦🏼‍♀️

Ezgi12348 yok şekerim. Ama 172 cok cıkmış senin.

Tam kabul ettim sayilmaz cmtsi bidaha gidicem. Ama kabul edicem gibi. 17 nisan son gün bayramda gelirse napicam yoksa. 8 nisan 38+5 olucak

Minikkush9496 peki doğum için bir şeyler yapıyor musun hurma pilates vs ? Ben bu hafta başlıcam

Minikkush9496 34 ü bitirdik çok şükür sezaryen için gün almayı bekliyorum. Çok heyecanlıyım söylenen olumsuz şeylere rağmen çok hevesli mutlu ve ümitliyim ☺️🩷🌸 tatlı prensesime kavuşmak için gün sayıyoruz.