Kızlar doğuma sayılı günler kaldı artık bizde soon 12 gün sizde kaç gün kaldı?🙏🏻❤️
Nisan Anneleri Sıra Bizde 🙏🏻
Bizde son 16 görünüyor. Allah bilir ne zaman gelirler 🥰
Minikkush9496 bizimde son 19 gözüküyor bakalım ne zaman gelecek 🥰
ilkgebeligiolanbiri sağ-salim inşallah🙏🏻
Mltmbrz sağ-salim inşallah🙏🏻
Minikkush9496 bayramdan sonraki hafta muhtemelen bizim 🥺 35+6dayız
Biz de 18, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🌸
Minikkush9496 nisanın yedisi planlı sezeryanımız var Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Minikkush9496 04.04 Perşembe günü kavuşuyoruz inşallah
Uygulamaya göre bugün bekleniyordu. 40+1 oldu henüz bekliyoruz sancı kasılma vs hiç belirti yok, hafta içi gelecek gibi hissediyorum 😍 Sağlıklı sıhhatli kavuşalim inşallah hepimizde
Bayramdan sonra günumuz belirlenicek bakalım 😊
Minikkush9496 son 9 gün kaldı ama kasılmalarım var aşağı bölgemde agrilarim var ve bebek hareketlerinde azalma var acile gitmeyi dusunuyorum suan
Minikkush9496 Son 1🌸 Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum
nurcan355 benimde şuan uygulamada 36+3 ama normalde bi hafta önde doktor 19 nisanda almayı düşünüyor . Ama iki gündür vajina bölgemde aşırı ağrılar oluyor bide afedersiniz iki gündür lavaboya(büyük) çok çıkıyorum . Sizin nasıl ağrılarınız oluyor
Tam 36ncı haftayım bu hafta da olup doktoru gün veren var mı kızlar
- Düzenlendi
ebruu0505 benim çok yoruldugumda ozellikle vajinamda agri oluyor batma seklinde ama 2 haftadır bu sekilde hic gecmedi yururken bile zorlaniyorum doktor enfeksiyon dedi ilac verdi ilac bitti ama yine gecmedi karnım birden cok sertlesiyor tas gibi oluyor 3 gundur de hareketleri cok fazla azaldi suan acile gidicem birsey mi oldu diye cok korkuyorum birsey yoksa bile icimi rahatlatmisim olurum
Son 2 hafta bayramdan sonraki hafta gün vericegini söyledi doktorum gerçekten heyecan korku hepsi bir arada ❤️ sağlıkla gelsin miniklerimiz 😍
Minikkush9496 son 4 gün inşallah sağlıkla sihatli acısız bebeklerimize kavuşuruz 🤲💙
Minikkush9496 36+5iZ