nazmiyeee 5-6 tane alsan yeter sonra 3-6 ya dönersin hemen büyüyır çünkğ
Aysen9595

- 2 Ağu 2021
- 5 Nis 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Alışveriş meselesi 🙊 0-3 ay tartışmasında
- İzmir de özel hastane de doğum fiyatları ? tartışmasında
- 22+4 tartışmasında
- 22+4 tartışmasında
Yalnız değilim ya ne güzel 😂😊 İlk gebelikte mi ikinci mi arkadaşlar
- Şafakdoğan güneş ☀️ tartışmasında
Kızlar yarın sabah 9 da ikinci sezeryanıma gireceğim. Suyum azaldığı için bayram sonunu beklemek istemedi doktorum.37+5 yarın en son 2900 gramdı.umarım bir aksilik olmadan kucağıma alırım kuzumu. Burada ki tüm hamile olan olmayan herkese dualarımı ileteceğim sizlerden de güzel dualar bekliyorum.
- 22+4 tartışmasında
22 +4 var mı 😌😂
- Izmirde ayrıntılı usg fiyatlari tartışmasında
Aysen9595 ben alsancak mr da yaptırdım memnun kaldınmı dersen hayır hiç memnun kalmadım dogru dürüst bilgi vermedi anlatmadı 300 tk ye yaptırdım
- İzmir’deki gebe arkadaşlar 👯♀️ tartışmasında
Aysen9595 orda ilk hamileligimde Murat’a gidiyodum şimdi Fatihe gitcem bakalım nasıl bı doktor ilgisi falan
- Kararma tartışmasında
Merhaba hanımlar hamilelikten kaynaklı yüz vücut kararmaları için önerebileceğiniz bir şeyler var mı
Aysen9595 bende karatasa gidiyorum ama hayatta fatih beye gidicem bundan sonra canım doktorun kim orda
Merhaba tanışmış oluruz hem 🌸 İzmir’den arkadaşlar burda mısınız kaç haftalıksınız hangi hastaneye gidiyorsunuz, doğum şekli nasıl olmasını istiyorsunuz? Deneyim ve tavsiyelerimizi paylaşalım birbirimize ❤️
- 19-20 haftalıklar kaç kilo aldınız ? tartışmasında
19+4 üz 66 kilo ile hamile kaldım 57 ye düştüm ve şu an hala 64 kiloyum sizde durum nasıl ?
- Kızlar gebelikte başına böyle bişey gelen olduğumu???😔 tartışmasında
- KASIM anneleri bebeginizin cinsiyyeti ne ?💙💖 tartışmasında
Aysen9595 4D usm ben cok inaniyorum ilk bende 4D ogrenicem inshAllab bebegimin cinsiyyetini
- İzmir de kadın doğumcu tartışmasında
- İzmir de kadın doğumcu tartışmasında
İzmir de tavsiye edeceğiniz kadın normal doğum teşvikli kadın doğumcu var mı arkadaslar devlette özelde farketmez😊
- İzmirli anneler? tartışmasında
Şuan erzurumdayim ancak ptesi günü ailemin yanına gidiyorum izmire.ikili test zamani yaklaşıyor.ikili testi izmirde yaptiracagim.nerede yaptirmaliyim.fiyat nedir bilgilendirir misiniz beni
- Lutfen dua edin tartışmasında
Aysen9595 amin cok tsk ederim 🙏🤲🏻