Merve112 İzmir de tavsiye edeceğiniz kadın normal doğum teşvikli kadın doğumcu var mı arkadaslar devlette özelde farketmez😊
Aysen9595 Merve112 özel hayat hastanesi doktorum fatih tuncel muanesi 85 tl doğum 2600 canım tavsiye ederim
Serha Merve112 330 lira muayene ücreti doğum da 8 bin küsür ben gidiyordum 275 ti son gidişimde 330 olduğunu duyunca bıraktım doğumu zaten orda düşünmüyordum tahliller fln da uçuk fiyatlı
Serha Merve112 tahliller çok uçuk fiyatlı yazdım ama şunu da söylemeden geçimim doktor çok anlayışlı birisi ve illa burda yaptırın demiyor yaptır sonucu bana gönder diyor şeker yükleme testini ve diğer rutin testleri devlette yaptırıp sonucu doktora yollamıştım ben
HacerAyAksoy Urla devlet hastanesi Meki beye gidiyorum hastaneden çok memnunum zaten tavsiye üzerine gittim bnde
Susamtanem2 Merve112 muayene konusunda çok iyi bı dr ama norma doğuma pek teşvikli değil muayene gittim ama arkadaşlarım doğumu sezeryan yaptı pismanlar
Gizdem Can Hastanesi Sadık sözdinler benim doktorum. Eğer illa ki kadın olcak demiyorsaniz harika doktor. Biz çok memnunuz normal doğumcu kendisi. Muayene 225 TL idi en son .
Snmzbrc Karataş hastanesi arzu değirmenci akar tavsiye ediyorum ama artık hasta seçiyormuş şansınızı deneyin derim muayene ücreti de 105tl mükemmel bir doktor☺️
juniorinannesi Merve112 ben de medikalpark a gidiyorum. Volkan Emirdar doktorum. Özel.sahlik sigortam var o yüzden ücretleri bilmiyorum.. ama hastane ve doktorlar muhteşem, şahane ilgililer. Sgk doğum parası da 9bin civarı olmuş onu biliyorum. Bilginiz olsun