Merhaba tanışmış oluruz hem 🌸 İzmir’den arkadaşlar burda mısınız kaç haftalıksınız hangi hastaneye gidiyorsunuz, doğum şekli nasıl olmasını istiyorsunuz? Deneyim ve tavsiyelerimizi paylaşalım birbirimize ❤️
İzmir’deki gebe arkadaşlar 👯♀️
hilalkesoglu Merhaba 😃 sıcaklardan uyuyamamış biri daha 😂 37+4 oldum Çınarlı hastanesine gidiyorum kısmetse normal planlıyoruz 🤗
hilalkesoglu merhaba bizim son günlerimiz artık 40+1 dokuz Eylül eğitim araştırmaya gidiyorum normal bekliyoruz hayirlisiyla
sulegedizz ne güzel kavuşacaksınız artık☺️ Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla doğsun 🙏
Merhaba ben daha 13haftalık hamileyim. Karataş Hastanesi’ne gidiyorum.
sulegedizz Gaziemir’de Mi 🤗🙏
hilalkesoglu 40+0 olduk bizde sge şehire gidiyorum bndee
35+1 can hastanesine gidiyorum ♥️
26+2 mavi deniz tıp merkezine gidiyorum doktorum murat isakoglu
hilalkesoglu 19+2 deyiz Torbalı da özel kliniğe hayri aksüte gidiyoruz ALLAH nasip ederse normal istiyorum tabi şartlar da izin verirse 😊
Mervebozkurt35 bende cana gidiyorum canım doktorun kim
- Düzenlendi
Çınarlı benimde 29+1 normal istiyorum gidişat öyle bakalım nasip 😇
hilalkesoglu 29+3 :) Can Hastanesi’ne gidiyoruuz🌸
hilalkesoglu 16+1 çınarlı hastanesine gidiyorum çok memnunum sezaryen olucaz nasipse 🤲🏻
Fatma_tprk bende Ege şehirde yapacağım doğumu mu 👋🏻
hilalkesoglu merhaba bende 20 haftalığım. Alsancakta perinatolog Barış Büke’ye gidiyorum 😊
Ben daha çok yeniyim 4+5 :) hem İsmail küçük hem hayri Aksüte gidiyorum ikisi de aşırı mükemmel
hilalkesoglu merhaba canim 24+5 deyiz sada hastanesine gidiyoruz dogumum ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak Allah nasip ederse ;)
hilalkesoglu merhaba 21 haftalık oldum özel hayat hastanesine gidiyorum 1 ci doğumum normal doğumdu bu bebeğimde normal doğum olucak inşallah