İzmir de kadın doğumcu
Yeni474747 muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba
Dilarakyaa ücret konusunda bilginiz var mı muayene ve normal doğum ücreti
Can Hastanesi
Sadık sözdinler benim doktorum. Eğer illa ki kadın olcak demiyorsaniz harika doktor. Biz çok memnunuz normal doğumcu kendisi. Muayene 225 TL idi en son .
Karataş hastanesi arzu değirmenci akar tavsiye ediyorum ama artık hasta seçiyormuş şansınızı deneyin derim muayene ücreti de 105tl mükemmel bir doktor☺️
Merve112 ben de medikalpark a gidiyorum. Volkan Emirdar doktorum. Özel.sahlik sigortam var o yüzden ücretleri bilmiyorum.. ama hastane ve doktorlar muhteşem, şahane ilgililer. Sgk doğum parası da 9bin civarı olmuş onu biliyorum.
Bilginiz olsun
Merve112 muayene konusunda çok iyi bı dr ama norma doğuma pek teşvikli değil muayene gittim ama arkadaşlarım doğumu sezeryan yaptı pismanlar
Hilall35 canım ben geçen sene doğum yaptım çınarlı da doktorum onur aldemir di normal doğum sezeryan doğum oda ücreti bebeğin işitme testi hepsi verilen ücrete tabir onun dışında ekstra ücret alınmıyor (Tabi bu geçen sene için geçerli bu sene de aynıdır diye düşünüyorum ) şimdi 2.ye hamileyim 20 . haftamda gene gidicem çınarlıya
Merve112 7 yil once cinarli hastanesinde resat bozoklarda normal dogum yaptim,hastanemde doktorumda dogumumda efsaneydi tavsiiye ederim
Can hastanesi İrfan özer çok ilgili bir doktor her zaman ulaşabilir olması çok iyi muayene en son 215 ti.
Merve112 muayene 215 tl dogum 4750 diye biliyorum