Can Hastanesi
Sadık sözdinler benim doktorum. Eğer illa ki kadın olcak demiyorsaniz harika doktor. Biz çok memnunuz normal doğumcu kendisi. Muayene 225 TL idi en son .

Karataş hastanesi arzu değirmenci akar tavsiye ediyorum ama artık hasta seçiyormuş şansınızı deneyin derim muayene ücreti de 105tl mükemmel bir doktor☺️

Merve112 ben de medikalpark a gidiyorum. Volkan Emirdar doktorum. Özel.sahlik sigortam var o yüzden ücretleri bilmiyorum.. ama hastane ve doktorlar muhteşem, şahane ilgililer. Sgk doğum parası da 9bin civarı olmuş onu biliyorum.
Bilginiz olsun

Merve112 bende çınarliya gidiyorum muayaen ücret 150 doğum 3 600 dedi herşey icind3 oluyor galiba odası felan bilgisi olan yazabilirmi sormayı unuttum doktora oda fln dahil oluyor galiba

Merve112 muayene konusunda çok iyi bı dr ama norma doğuma pek teşvikli değil muayene gittim ama arkadaşlarım doğumu sezeryan yaptı pismanlar

Hilall35 canım ben geçen sene doğum yaptım çınarlı da doktorum onur aldemir di normal doğum sezeryan doğum oda ücreti bebeğin işitme testi hepsi verilen ücrete tabir onun dışında ekstra ücret alınmıyor (Tabi bu geçen sene için geçerli bu sene de aynıdır diye düşünüyorum ) şimdi 2.ye hamileyim 20 . haftamda gene gidicem çınarlıya

Merve112 Ben ahmet önoğluna gidiyorum. Buca’da muayenehanesi, tavsiye ederim🤗

Merve112 7 yil once cinarli hastanesinde resat bozoklarda normal dogum yaptim,hastanemde doktorumda dogumumda efsaneydi tavsiiye ederim

Can hastanesi İrfan özer çok ilgili bir doktor her zaman ulaşabilir olması çok iyi muayene en son 215 ti.

Sedalp bende onur beye gidiyorum. Ilk defa gittim inşallah bir.sorun yaşamayız

Hilall35 yok canım yaşamazsın ben hem devlete hem Onur beye gidiyordum hiç bir sorun yaşamadım 2 hafta sonra detaylı ultrasona gidicem

Merve112 Volkan Dede.. Maddi sıkıntınız yok ise kesinlikle Volkan bey’e gitmelisiniz. Zorda kalmadıkça asla sezaryen yapmıyor, ama mecbur ise annenin normal doğum diye tutturmasını da izin vermiyor :)