• Doğumizmir
  • İzmir’deki gebe arkadaşlar 👯‍♀️

Merhaba bende karşiyakada özel kliniğe gidiyorum doğumum can hastanesinde olucak. Dr op dr vedat uluğ cok ama cok memnunum sağlıkla kucagımıza alalim inşallah

EzgiAhsen benim 2 sezaryen birde ameliyatim var öncesinde oyuzden zorunlu sezaryen olacağım birde bebegin eşi çok aşağıda hareketleri kasikta hissediyorum son sezaryenimle arada 15 ay var oyuzden dikişler dayanmayabilir bakilcak bu hafta gidince duruma göre tarih verir herhalde

hilalkesoglu 39+0 ım İzmir Karşıyaka’dayım🐣 Medical Park’a gidiyorum. Normal doğuma müsait her şey ama oğluşum biraz nazlı çıktı ne sancım ne açılmam var🤷🏼‍♀️😅 Bekliyoruz bakalım🌸

Hanife_ hamileliğimde sıkıntılar yaşadım 5 aylıkken beyninde tümör olduğunu öğrendik çok şükür şuan herhangi bir sıkıntımız yok ama eğitim araştırma Hastanesi’nde olmak bizim için de bebeğiniz için de daha iyi olacağına inandik her şeyle özel hastane gibi ilgileniyorlar

Fatma_tprk 37 haftalığımperşembe günü sezeryan olucam doktorum bayraklıda özel muayene Feyza ağaca Güler Ege şehirle anlaşması var sadece 👋🏻

sulegedizz merhaba özel mi Dr yani ücretli mi yoksa devletin mi hep aynı Dr a gidebildiniz mi memnun musunuz çok sordum kusura bakmayın 😔

hilalkesoglu Merhaba İzmir Karabağlardayım 13 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastanede op. Dr yüzde 90 erkek
            dedi degişirmi diye düşünüyorum ama bilmiyorum Rabbim hayırlısini nasip etsin inşallah devlete gttim genelde şimdiye kadar karataş hastanesine gitmeyi düşünüyorum

gul552 Merhaba bende 13 haftalık hamileyim karatahta kime gidiyorsunuz memnunmusunz bende oraya gtmşti düşünüyorum sizin cinsiyet belli oldumu acaba