Aysen9595 alsancak mr diye bi yer var ben orda yaptırmıştım 300 tlydi şimdi 350 veya 400 olabilir arayıp sorun isterseniz internette numarası var

Dbe24 çok teşekkür ederim kendi hastane 450 dedi fiyat biraz uçuk geldi yarın muhakkak arayıp sorucam

Aysen9595 rica ederim ☺️ evet fiyatlar baya yüksek benim bildiğim en uygunu burası tabi yükselmediyse fiyatı inşallah yükselmemiştir

Aysen9595 ben alsancak mr da yaptırdım memnun kaldınmı dersen hayır hiç memnun kalmadım dogru dürüst bilgi vermedi anlatmadı 300 tk ye yaptırdım

Medicana hastanesinde Cüneyt bey e yaptırdım ücreti 515 TL idi yaklaşık 1 ay önce. Gayet memnun kaldım herşeyi detaylı bir şekilde açıklıyor.

Kelebeeek bende oraya yaptırdım ama memnun kaldım müge diye bi doktor baktı bana herşeyi detaylıca anlattı size kim baktı acaba

Bayraklıda Prof. Dr. Mert Kazandı ya gidiyorum gebeliğin başından beri doktorum kendisi perinatalog. Muayene ücreti 400 tl detaylıda da aynı ücret aldı bizden şahsen çok memnunum şuana kadar doktorumdan fikir olsun size de tavsiye ederim🌸