Mavilinaninannesi ben hic usm gitmedim cinsiyyet icin ama icimdeki ses hamile oldugumu oyrendiyim gunden oglan diyor esimde kaynanamda her kes oglan gelicek diyorlar. Uyuklarimdada surekli oglan goruyorum
KASIM anneleri bebeginizin cinsiyyeti ne ?💙💖
Nazi_Agayeva98 bende tam 17 haftalık oldum ama cinsiyetimiz belli degil daha yarın gidcem inşallah çok heycanlıyım ya 🤭🤭
Kız 🐥 tahmini doğum 10 kasım. ☺️
Arzu-ktlk aynen bende herkes diyor na kadarda sabirlisin oyrenmoyorsun ama hakikaden icimde gelmiyor oyrenemek nedenini bilmiyorum niye ama
Yavuzun1annesi2 inshAllah hayirlisi canim 🥰
Nazi_Agayeva98 benm bebegimde kiz normal şartlara gore 1 kasım
Nazi_Agayeva98 17 kasım uygulamaya göre doğum tarihimiz ve erkek 👼💙 sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin tüm annelere 😍
Kız 🎀 uygulamada 18 kasım doğum gözüküyor. Herkese kolay sağlıklı doğumlar olsun inşallah 🙏🏻
Arzu-ktlk artik bir dahaki gifisimizde insallah gosterirr
Nazi_Agayeva98 ben de hep öyle hissetmiştim ve gerçekten de erkek çıktı cinsiyeti,yanılma payı olsa da anneler hissediyor galiba 😊
Nazi_Agayeva98 14 haftada erkek 16 haftada kız denildi ayrıntılı bekliyorum 🤭
Mavilinaninannesi doktora gitmedim daha bende öğrenemedim 😁 benden çok çevrem meraklı 😁 sağlıklı olsunlarda
Kız 👼🏻
Mavilinaninannesi alâkası yok gercekten bende oglumu 20 haftalikken öğrendim
Nazi_Agayeva98 erkek☺️
- Düzenlendi
Kubraglot inshAllah ya
Nazi_Agayeva98 16 kasım gözüküyor erkek💙
- Kızım geliyor 💞
Kayasemiinn evet inshAllah hayirlisi ama diyorumki kendi kendime kizda olur 2 dakika sonra diyorumki yok ya oglandir 😄
Burcinn_ozdemirr benimde sizinle aynı 16 kasım erkek bebiş 🥰🥰 sağlıkla gelsinler inşallah