hilalkesoglu Merhaba tanışmış oluruz hem 🌸 İzmir’den arkadaşlar burda mısınız kaç haftalıksınız hangi hastaneye gidiyorsunuz, doğum şekli nasıl olmasını istiyorsunuz? Deneyim ve tavsiyelerimizi paylaşalım birbirimize ❤️
Serha hilalkesoglu Merhaba 😃 sıcaklardan uyuyamamış biri daha 😂 37+4 oldum Çınarlı hastanesine gidiyorum kısmetse normal planlıyoruz 🤗
sulegedizz hilalkesoglu merhaba bizim son günlerimiz artık 40+1 dokuz Eylül eğitim araştırmaya gidiyorum normal bekliyoruz hayirlisiyla
citlenbigim2212 hilalkesoglu 19+2 deyiz Torbalı da özel kliniğe hayri aksüte gidiyoruz ALLAH nasip ederse normal istiyorum tabi şartlar da izin verirse 😊
Elagulcan Serha AA bende 38+3 olduk . 7 temmuzda sezeryan olucam . Doktorun kim canım ? Benim Onur bey ☺️
hilalkesoglu Serha ahhh sorma bu sıcaklar bitirdi beni 😅 cok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️
Serha sulegedizz ne güzel kavuşacaksınız artık☺️ Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla doğsun 🙏
Hanife_ sulegedizz ay sizi gördüğüme Cook sevindim resmen bir randevu sorunum var nasıl randevu alcam ben ya internetten alıyorum sadece poliklinik 1 e veriyor o da sadece kadın hastalıklarına veriyor kadın doğum 2 den akın diyo ama orda çıkmıyor 2 bı numara var aryorum çıkmıyor şaşırdım kaldım
poyrazinannesi3547 gul552 Merhaba bende 13 haftalık hamileyim karatahta kime gidiyorsunuz memnunmusunz bende oraya gtmşti düşünüyorum sizin cinsiyet belli oldumu acaba
Ozge-sarsilmaz Fatma_tprk Allah nasip ederse bende orada doğum yapmayı planlıyorum ama benim dah çok var sizin tabiri caizse eli kulağında sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 hastane ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻😍😁😁
bebek-kara61 citlenbigim2212 merhaba iyi günler ben torbalıya yeni taşındım yeni gebelik tınaztepe ye gidiyorum sizce nasıl siz doktorunuzdan memnunmusunuz ve ücretleri nedir bilgi verebilirmiainiz acaba ☺️
Ezgiturker7 hilalkesoglu merhaba bende 20 haftalığım. Alsancakta perinatolog Barış Büke’ye gidiyorum 😊
Burcu3506 Ben daha çok yeniyim 4+5 :) hem İsmail küçük hem hayri Aksüte gidiyorum ikisi de aşırı mükemmel
hilalkesoglu Burcu3506 hayırlı uğurlu olsun diyelim o halde rabbim gebelik sürecini sen ve bebeğin sağlıkla geçirsin inşallah ❤️
AhahHbzhz hilalkesoglu merhaba canim 24+5 deyiz sada hastanesine gidiyoruz dogumum ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak Allah nasip ederse ;)
Gzmer AhahHbzhz bnde sadaya gidiyorum:)) doktorunuz kim? İlk doğumunuzda mı sada da yaptınız:)) mete beye gidiyorum ben
Aysen9595 hilalkesoglu merhaba 21 haftalık oldum özel hayat hastanesine gidiyorum 1 ci doğumum normal doğumdu bu bebeğimde normal doğum olucak inşallah
BabyBabyy01 Aysen9595 bende karatasa gidiyorum ama hayatta fatih beye gidicem bundan sonra canım doktorun kim orda