Duygularca 😁😁 valla bilmiyorum ki insan poposunu kaldiramiyor son aylar. Ama doktorlar normal dogum için teşvik ediyor. Kuruluk malesef bende de çok ve hiç birşey anlamıyorum 🙁😑 ateşler basıyor Canim istiyor ama tık yok sabır sabır ya sabır 😁😁 Mart kedisi gibiyim ama işlevsiz 😁
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Spor ve diyet yapmayı ozledim daha 5.a.da baya kilo aldım.birde kapalı olsamda saçımı boyamak cilt bakimina gitmek ve yüzmek istiyorum.🤩
KbraelenKesgin nasil başardiniz 5 kg almayi bende istiyorum ama aliyorum elimdr degill😊
Boncukgiller003 rahat bi sekilde yatmak eski fit rahat halime donmek 🤣
aylinbar ben mi cnm yanlış etiketledin herhalde 25 haftada 7 kg aldım ben 🙈 daha doğuran kadar kaç olcaz bakalim
zakdenizzz benim kayınvalidem de esime hamileyken tiksinmis 30 sene soğan koymamış yemeğe yeni yeni koyuyor 😃 inşallah sizinki daha kısa sürer 🙂
Biraz kendime gelince bebegi bebek arabasina koyup (inşallah gezmeyi seven ve gazsız bi bebem olur amin 🙈) sahil boyunca 26838384 tur yürümek dk başı çişim gelmeden bacaklarım belim ağrımadan
Burcuakb_ yorumları okurken dedm herkes ne kadar dikkatli ben salam sucuk kola vs vs herşeyi yiyorm bebeğimde allaha şükür baştan beri iyi ilk gebelikte de kasmadm kendmi herşeyi yedm 🙈 kiloyuda takmıyorm cnkü inanın doğum yaptım hemen gitti ilkinde sadece 2-3 kg kalmıstı bunların coğu yalancı kg inşallah ikinci doğumdan snra da vericem 🤲🏼🥺 özlediğim şey sadece yüzüstü yatmak sigara özledm🙈 ve rahatca hareket etmek iç bacak kasık beni bitiriyor cok ağrım var. 31. Haftamdayımm
Boncukgiller003 rahat rahat yatmak😂
Senayyalcin vala helal olsun ben sıgaraya ara verınce (asla bırakmadın bebıs ıcın ara verdım 😅) iştah patlaması yasadım aklıma gelmesın dıye yedıkce yedım sonuc yuvarlanıyorum 😂😂😂
Duygularca hahhahah valla benimkide ben çocugumla bu sekılde tanısamam dıyıp yaklasamıyor 😂😂😂
zakdenizzz oyle ozledimki sarmisak soğan. Ama asla yiyemiyorum igrenc geliyooo 😞
Boncukgiller003 saçlarımı boyatmak😬😬 bol bol kahve keyfii
Yüz üstü rahat rahat uyumak😂hayaller tabiki bebişim doğudugkatan sonra nasıl rahat rahat uyuyacaksam 😂😂😂😂
Boncukgiller003 sadece şu ödem gitse yeterli ayaklarım ellerim burnum çok fena balon gibiler psikolojim bozuldu
Boncukgiller003
yüz üstü yatmak 🤣
Boncukgiller003 kilomdan kurtulup jean giymek 😢 yüzüstü yatmak iyice bir gerilmek 😂 saçımı boyatmak😬🌸
ayyyy bende nasıl sırt üstü veya sırt üstü uyumak istiyorum yataga yatasım yok işkenceden başka bişey gelmiyo şuan. Bide zıplamak hoplamak ay neler neler
Boncukgiller003 hoplamak zıplamak deli gibi koşmak çılgınca hareket etmek yüz üstü yatmak istiyorum 🙈💃💃💃💃hayali bile güzell😂😂