Senayyalcin
Çok iyi gerçekten 🙊 Çokmu dikkat ettin 🤔😘
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 uyanınca gerinmek istiyorum sucuk salamı korkmadan yemek istiyorum cam kapı silip raflara uzanmak istiyorum😅 böyle hayallerim olacağını hiç düşünmemiştim 😅
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak istiyorum 🤗
Boncukgiller003 hahaha iç sesim 😂😂
DilekDogan78 istediklerime tercüman olmuşsunuz 🙈😂
Boncukgiller003 hemen diyet😂
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak, şööööyle gerine gerine🤪 Dilediğim herşeyi dilediğim kadar yiyebilmek ton balığını göz yumurtayı falan çoook özledim🙈 Özgürce eğilip kalkmak hareket etmek oturma yatmak çok özledim gerçekten ama hamileliğimden sonra da hareketlerini falan çok özleyeceğim eminim😔
Boncukgiller003 rahatça uyumak ve gerinebilmek pizza salam sosis gibi şeylerden doyasıya yemek
Pamuk1704 Tabi ki herşeyin fazlası zarar
Ben yüz üstü yatmak dışında herşeyi yapıyorum valla herşeyide yiyip içtim yiyip içiyorumda kilo takıntım hiç olmadı hayatım her döneminde yaşanan bir olay değil çünkü hamilelik verilir zamanla kilolar anı yaşamak lazım 😁😁çok şükür bebeğim çok sağlıklı son bir haftamız kaldı doğacak
Boncukgiller003 nutellayı sıcak ekmege sürüp yemek😂😂😂
Boncukgiller003 😂saç boyatıcam yüz üstü yatıp sırtıma kupa çektiricem microblading yaptırıcam ve dar taytlarım la bistüyer giyicem çok özledim 😂😂😂
Boncukgiller003 yüz üstü uyumak, midye dolma kokoreç keyfi yapmak şuan için bu ikisi 😂🤭
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak 😅🤣
Boncukgiller003 Yüz üstü yatmak uyandığımda rahatça esneyip gerinmek sigara kahve içmek 🙈
Senayyalcin crop olarak giydiğim t shirtler şu an büstiyer-bralet gibi oluyo 😂
mrsbiyolog
Ah ben de bunları yapmak istiyorum daha yarılamadım bile hamileliği ama çok özledim bunları yemeyi
Yüz üstü yatmak
Belimi kütletmek
Mis gibi topuklu terliklerimi giymek 🙄🙄🙄