• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Boncukgiller003 uyanınca gerinmek istiyorum sucuk salamı korkmadan yemek istiyorum cam kapı silip raflara uzanmak istiyorum😅 böyle hayallerim olacağını hiç düşünmemiştim 😅

Boncukgiller003 yüz üstü yatmak, şööööyle gerine gerine🤪 Dilediğim herşeyi dilediğim kadar yiyebilmek ton balığını göz yumurtayı falan çoook özledim🙈 Özgürce eğilip kalkmak hareket etmek oturma yatmak çok özledim gerçekten ama hamileliğimden sonra da hareketlerini falan çok özleyeceğim eminim😔

Ben yüz üstü yatmak dışında herşeyi yapıyorum valla herşeyide yiyip içtim yiyip içiyorumda kilo takıntım hiç olmadı hayatım her döneminde yaşanan bir olay değil çünkü hamilelik verilir zamanla kilolar anı yaşamak lazım 😁😁çok şükür bebeğim çok sağlıklı son bir haftamız kaldı doğacak

Ozlemust yaa gerçekten mi 🤭 sanırım hiçbir şekilde rahat uyku yok artık 😀 olsun ne yapalım evlatlar sağlıklı olsunlar da 🥰

Boncukgiller003 😂saç boyatıcam yüz üstü yatıp sırtıma kupa çektiricem microblading yaptırıcam ve dar taytlarım la bistüyer giyicem çok özledim 😂😂😂

mrsbiyolog
      Ah ben de bunları yapmak istiyorum daha yarılamadım bile hamileliği ama çok özledim bunları yemeyi

Yüz üstü yatmak
        Belimi kütletmek
        Mis gibi topuklu terliklerimi giymek 🙄🙄🙄