• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Shnern yaaa ☺️Olsun o zamanlara gelelimde inşallah

Defneprensesannesi bende oturma simidi kullanıyorum sadece uzun süre sert zeminde oturursam ayaga kalkamıyorum resmen hamile kalmadan önce çektrdm ama hala var nasl geçiçek bilmiyorum

esmactn63 Yüz üstü pozisyon bebeğin eterafını saran amniyon sıvısı sayesinde bebeğe zarar vermez ve korkulmamalıdır.6.ci aydan sonrada zaten karin buyudugu icin yatilmiyor.

Bir küp türk kahvesi içeceğim hasret kaldim 🥰🤣

MerveDurr ağrı bende de oluyor canım maden soyası iç iyi geliyor yada magnezyum kullan

Senayyalcin tamamen bennn 😂😂😂 özellikle sigara bu aralar cokk vuruyo 34+1 deyım masallah dıyeyım kendime agzıma sürmedim amaa kahve sigara keyfini cokk özledim 😔

Boncukgiller003 canim malesef burn icecek emziren anne olacagin icin yine yasakli hamilelr ve emzirenler icmemesi gerekiyor bilgine🌸😊

Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve doğru kuaföre gidip saç bakımı ve ombre yaptırmak 🙈saçlarım resmen turuncuya döndü 🤪ama biz anneler her zaman güzel ve özeliz 🙏

Boncukgiller003 kilo verip saç boyatip.suslu.puslu giyinmek makyaj yapmak.suan midem bulanıyor herşeyden😓