Emelingoo aynen valla bugün pazar da taze sarımsak gördüm. Ama işteee 🙄 oysa en sevdiğimdir..
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 deli gibi temizlik yapmak istiyorum 😂
NurCeren00 uzmanlar önermiyo 🤷🏻♀️
Defneprensesannesi Allah yardımcımız olsun hepimizin 😁😁😂
Bayılana kadar tatlı yemek 😂şekerim var insülin kullanıyorum çoook zorrr
zakdenizzz bunlar hamilelikte yenilmiyormu
Boncukgiller003
Kesinlikle sırtımı kütletmek 😂 Motorla gezmek 🏍ve yüzüstü yatmak 😴💤
Boncukgiller003 yüzülebiliyor diye biliyorum sırt için de isterseniz hamile egzersizleri deneyebilirsiniz
Boncukgiller003 yüZüstü yatmak
Duygus97 sırt üstü de yatıyorum her yere de uzanıyorum ne var ki bunlarda? 38. Haftadayız her şey de normal efsane değil mi onlar?
Boncukgiller003 konu içinde konu olsun istemiyorum ama ben gece soluma yada sağıma yatıyorum ama sabahlatı yada her uyanışımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Eşimde uyandığında benim hep sırt üstü yattığımı söylüyor. Bunun çok bi zararı var mı
birprensesvebirprensannesi esneyip gerinilmiyor mu? Neden
Boncukgiller003 yüz üstü uyumak 😂
Hilalmira jinekolog Kağan Kocatepe’nin videosu var YouTube da bu konuyla ilgili izlemenizi tavsiye ederim. Vücudumuz çok akıllı kendine zarar verecek bir pozisyona getirmez kendisini
Hamilelikten önce eşimle hep şakalaşırdık yastık savaşı yapardık hamile kaldığımdan beri sakince oturuyoruz ancak doya doya eşimle şakalasıp yastık savaşı yapmak istiyorum 😂 birde jeanlerimi aşırı özledim 😰
Boncukgiller003 gidip mantar tedavisi olcam
Yüz üstü ve sırt üstü yatmakkkk 😔😔😍
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve sigara içmek😑
Senayyalcin bende sigara içiyordum gebelikten önce bu 2.hamileliğim..bu çok farklı sanki birdahaki hiç kahve çay sigara içemeyecekmişim gibi geliyor🤪ya bu sigarayı nasıl içiyormuşum demeye başladım..