Artık bol bol YEMEK YEMEK istiyorummm.😭😭😭😭😭
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Belimi kütletip yüz üstü yatmak 😁
Duygularca 😁😁 valla bilmiyorum ki insan poposunu kaldiramiyor son aylar. Ama doktorlar normal dogum için teşvik ediyor. Kuruluk malesef bende de çok ve hiç birşey anlamıyorum 🙁😑 ateşler basıyor Canim istiyor ama tık yok sabır sabır ya sabır 😁😁 Mart kedisi gibiyim ama işlevsiz 😁
Spor ve diyet yapmayı ozledim daha 5.a.da baya kilo aldım.birde kapalı olsamda saçımı boyamak cilt bakimina gitmek ve yüzmek istiyorum.🤩
KbraelenKesgin nasil başardiniz 5 kg almayi bende istiyorum ama aliyorum elimdr degill😊
Boncukgiller003 rahat bi sekilde yatmak eski fit rahat halime donmek 🤣
aylinbar ben mi cnm yanlış etiketledin herhalde 25 haftada 7 kg aldım ben 🙈 daha doğuran kadar kaç olcaz bakalim
zakdenizzz benim kayınvalidem de esime hamileyken tiksinmis 30 sene soğan koymamış yemeğe yeni yeni koyuyor 😃 inşallah sizinki daha kısa sürer 🙂
Biraz kendime gelince bebegi bebek arabasina koyup (inşallah gezmeyi seven ve gazsız bi bebem olur amin 🙈) sahil boyunca 26838384 tur yürümek dk başı çişim gelmeden bacaklarım belim ağrımadan
Burcuakb_ yorumları okurken dedm herkes ne kadar dikkatli ben salam sucuk kola vs vs herşeyi yiyorm bebeğimde allaha şükür baştan beri iyi ilk gebelikte de kasmadm kendmi herşeyi yedm 🙈 kiloyuda takmıyorm cnkü inanın doğum yaptım hemen gitti ilkinde sadece 2-3 kg kalmıstı bunların coğu yalancı kg inşallah ikinci doğumdan snra da vericem 🤲🏼🥺 özlediğim şey sadece yüzüstü yatmak sigara özledm🙈 ve rahatca hareket etmek iç bacak kasık beni bitiriyor cok ağrım var. 31. Haftamdayımm
Boncukgiller003 rahat rahat yatmak😂
Senayyalcin vala helal olsun ben sıgaraya ara verınce (asla bırakmadın bebıs ıcın ara verdım 😅) iştah patlaması yasadım aklıma gelmesın dıye yedıkce yedım sonuc yuvarlanıyorum 😂😂😂
Duygularca hahhahah valla benimkide ben çocugumla bu sekılde tanısamam dıyıp yaklasamıyor 😂😂😂
zakdenizzz oyle ozledimki sarmisak soğan. Ama asla yiyemiyorum igrenc geliyooo 😞
Boncukgiller003 saçlarımı boyatmak😬😬 bol bol kahve keyfii
Yüz üstü rahat rahat uyumak😂hayaller tabiki bebişim doğudugkatan sonra nasıl rahat rahat uyuyacaksam 😂😂😂😂
Boncukgiller003 sadece şu ödem gitse yeterli ayaklarım ellerim burnum çok fena balon gibiler psikolojim bozuldu
Boncukgiller003
yüz üstü yatmak 🤣