• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Dondurma Pasta çikolata pizza makarna yemek kotlarımı giymek bebişimle dışarı çıkmak 😆😆🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kesinlikle ilk yapacağım şey doyasıya yüz üstü ve sırt üstü yatmak olacak 😄 Yan yata yata bir hal oldum, yan taraflarım ağrıyor artık ☹
    Sonrasında ise hamilelikte yiyip içemediğim ne varsa onları yiyip içmek olur herhalde. Şöyle kana kana kola içeceğim, cips yiyeceğim 😄

35 haftalığım yuzustu uyumak uyaninca doyasiya gerilmek ve tek basina her yere gidebilmek 🥰

Boncukgiller003 bende redbul cuyum ve doktora sordum🙈 200 ml olanın yarısını içebilirsiniz dedi. Buz gibi diktim valla efsane oldu😂 ben en çok gerine gerine sırt üstü yatmayı ve çatlatma korkusu taşımadan deli gibi karnımı kaşımayı özledim😂

Duygus97 sezeryan olursanız sırt üstü yatıyorsunuz inanın o zamanda keşke sağa sola yatsam demiştim ben 🤷‍♀️en iyisi deli gibi sağa sola sırt yüz üstü yatmak 😁😁

Doyasıya temizlik yapmayı özledim 🤣deterjan kokusu zarar verir diye az az kullanıyorum, dip köşe yorulmadan evimi misss gibi yapmayı özledim

Yüz üstü yatmak, yatakta gerinebildiğim kadar gerinmek, kokoreç yemek, redbull içmek, sıcak suyla duş almak 😂

Boncukgiller003 yüz üstü yatmak 😂😂😂 belim çok agryo mesela belimi bende kutletcem 😁😂😋

Boncukgiller003 yüzme havuzuna şimdide gidebilirsin imkanın varsa doktor bana önermişti yüzmeyi ama ben pek bilmediğim için yüzmeyi bide koronadan çekindiğim için gidemedim😅

Boncukgiller003 bi kahve yapıp yanınada malum biliyosunuz ne içeceğimi 😌 redbull içicem her gün 🤣 yüz üstü yatıcam deli gibi inşallah yatabilirsem çünkü böyle giderse bebişe tek bakıcam 🤷🏻‍♀️ Ve zayıflicam ya inşallah güzel güzel giyinicem 🙏🏻