• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

95melo sonrasında sebebini öğrendiniz mi peki. Bir de şuan tekrar hamilesiniz sanırım o süreç nasıl oldu ? Kusura bakmayın çok soru sordum 🙈

serap-2020 merhaba tebrik ederim🥰 benimde 2. Kayıptan sonraki gebeliğim o yüzden seni cok iyi anlıyorum. Rabbim birdaha aynısını yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bende iğne kullanıyorum tedbir amaçlı

serap-2020 merhaba kayıplarınızın sebebini öğrendiniz mi daha sonrasında tahlil tedavi nasıl oldu, eğer olduysa tabi

Bahar2622 idrar testini geçen Pazartesi yaptım pozitif çıktı. Kan testini Perşembe günü yaptırdım

betul35- perşembe 900 se cumartesi 1800 pazartesi 3600 çarşamba günü 7200 olur. Yani en güzeli sali yada çarşamba gitmek bence rahatlıkla gözükür o zaman kesen😊

Merhaba kızlar biz 7+2yiz ama benim midem çok nadir bulanıyo rahat Bi hamilelik geçiriyorum sanırım yada Bi problem var ben geçen hafta gittim doktora kalp atışını duyamadık kese 1cm olduğu için dedi doktor bu hafta tekrar gidicem benim gibi hamilelik geçiren var mı

Bahar2622 verırım tabıkı mınık kalp atısı sevıncımı herkesle paylasırım en guzel mutluluk bu 🙏🏻

Eda04 kaç hafta gün iken gittiniz bende gidecem 6+5 de kalp atışını duyabilirmiyiz

Bahar2622 senin beta değerinde mi düşüşe geçmişti canım daha bebek düşmeden önce karnındayken yani

Neva3 ben 5 haftalıkken gittim 6. Haftada gel dedi doktor ama gitmedim 7. Haftada daha net belli oluyormuş

Burcinsrdgn maşallah Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza :) bende aynı gün hem keseyi hemde kalbini duymaya gideceğim..

cisemsu evet cok guzel bir his olmalı bekliyorum bende sabırsızlıkla 🥰

Kahverengi leke gelmesi normal mi arkadaşlar hiç gelen var mı daha 5+3 deyim yoksa bir düşük tehlikesi midir 😔

Gmzesi banada verdi bende kullanıyorum doktor devamını verirse kullanma bebeğe zararlı fazlası 28 tane vardı içinde o bitince bırak