• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Cigdem000 hakınızda hayırlısı olsun inşalah çok şükür tekrar gebe oldugumu ögrendim geçenlerde

Bahar2622 yeni hamile adaylarına bu zorlu yolculukta basarilar diliyorum evet hamilelik anne olmak çok güzel sabır isteyen bir iş gerçekten

Bahar2622 anladım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah bunu sağlıkla alırdın kucağına

Alevimu yaa nasıl anlamadınız bebiş belli etmedi mi kendini ☺ ben 3 ocakta test yapmıştım reglime 3 gun kala negatif çıktı. Ama kasiklarimda surekli bi batma hissi baski var saga dönüyorum batıyo sola dönüyorum batıyo bende bisey var dedim 5 ocakta testte belli oldu cok şükür 😀

cisemsu maşallah kızınıza kardeş geliyor ne güzel ☺ bulantilar hamileligin ilk zorluğu galina neyseki ilac etti emiş 😊 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim doktordan sonra bizede haber verin minik kalp atışı çok heyecanlı olmalı 🥰

betul35- merhaba hoşgeldiniz, betaya göre değilde son adet tarihine göre hesaplanıyor. Değeriniz 3bin kadar olunca vajinal ultrasonla, 5-6 bin olunca karından ultrasonla gözüküyor diye biliyorum. Testi hangi gün yaptırdınız birlikte hesaplayabiliriz🥰

Zulfiye_22 anladim canim benim ilkinde bebek gözükuyordu 7. Haftada kalbi durmuştu kürtajla aldilar. Ikinci daha kucuktu bebegi pek göremedik ama yolk kesesi olmasi gerekenden fazla büyümüş sağlıksız gebelik denildi kesemde 1 hafta geride kalmıştı belki kendiliğinden düşerdi lekelenmemde vardi ama bebege genetik test yaptırabilmek için onuda kürtajla aldılar. Rabbim kimseye yaşatmasin

Attent çok teşekkür ederiz zorluğuyla güzelliğiyle yolun başındayız inşallah kucağımıza almak nasip olur🌺

iremby az kalmis duymaniza sağlıkla gelsinler insallah, doktordan sonra bizede haber verin 🥰

Bahar2622 ya yerim senin adına çok mutlu oldum daha önceki yazını baştan sona takip etmiştim inşallah hamilesin dir diye Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜🌼

Betul124 çok çok teşekkür ederim herkes hep destekçim oldu çok şükür bu ay hamileyim ❤ iyiki varsınız sağolun ❤

Zeyneep7 9 hafta üç günlüktü fakat hiç bir belirtim yoktu kalbi durduğu için kürtaja aldılar

Bahar2622 inş sağsalim kucağına alırsın canım. Benımde iki kayıptan sonra 3.gebeliğim öğrenince o kadar mutlu oldum ki anlatamam bu sefer inşallah herşey yolunda gider.6+4oldum iğne coraspırın ilaçlarım var tedbir amaclı.Bebek bekleyen herkes sağsalim alsın kucağına.