• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

bus12345 aynen. Bende en düşük sigaraya başladım bayağı azalttım ama yinede içim rahat değil. Açıkçası bırakmam gerekseydide çok zor bırakırdım galiba

Bahar2622 ewt herkesin faydasini gormesjnj istedigim bi post açtım sizede sabitleyebilirmsiniz diye ricada bulundum mesaj mi gelmedi siz mi gormediniz bnde anlmadim bu postunuzdan takip ettim burdakilere cevap geliyo benimki görülmüyor heralde diye düşünüp burdan yazayim dedim bende🥺😊

Bahar2622 Alırız insaAllah canım sağlıkla ♥️ benim 1 kızım çok şükür 14 haftalık hamileyim

Bahar2622 yaaa çok güzel 🥰🥰 Maşallah canım cümlemize ve isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim🧿🙏🏻🤰

bngs_irem hangi haftada yaptılar canım benden öyle bir test istemediler de merak ettim

Pella bende adet gününden bir gün önce olmuştu

Esra_Omer_21 bu posttan çok bildirim geldiği için sürekli üste çıkıyor sizin bildiriminiz altta kalmış afedersiniz. Ama ne yazıkki postunuzu sabitleyemem düşünceniz cok güzel ancak sabitledigimiz postlar daha cok doğum hikayesi postaları veya sohbet postları anlayışınız için teşekkür ederim ❤

Biz de şuan adet tarihimden itibaren 5+4 üz
            adet tarihim 4 gün geçikince beta 8396 çıktı
            henüz doktora gitmedim
            1 hafta sonra gidicem inşAllah 😇
            rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

7+5 oldum kese arkası kanama varmış ilaç verdi doktor onu kullanmaya başladım kanamayı keseceğiz dedi inşallah kesilir bebeğim tutunur

Berfin2121 çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin gerçekten. Bende pazartesi gününe tekrar randevu aldım inş hayırlısıyla sonuçlanır

Bahar2622 8+6 yız bizde öğrendiğimde 1 buçuk aylıktı adet oldum üstüne çünkü 2 gün geldi ondan şüphelenip yaptım testi kalp atışını duyduk çok şükür şimdi ise cinsiyet merakı sardı içimizi herkez sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almaya nasip etsin rabbim ❤️