Tostosunannesiii hayır canım gözükmedi ama haftaya görüneceğini söyledi bir de idrara sıkışık olmak gerekmiş ben değildim
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Merhabalar benimde yeni hamileliğim var 4+4 te bhcg 239.9 çıktı kese görülmedi ama inşallah salı bhcg iyi çıkar endişeleniyorum bende
Ebrubkrkyn allah sabır versin zor bi durum. Ama size en büyük gücü karnınızdaki verecek emin olun 🙏
Bahar2622 tabiki çarşamba günü kontrol yazarım doktor birşey derse tabiki sizin totemin işe yaramasınada sevindim 👍🏻🤗🌸🧿🤰🏻
Lavinyaaaa biz de 7+3 olduk hayırlısıyla rabbim hepimize kucağına almayı nasip eder maşallah 🧿😊
merveaksen_28 ben ilk kizimda herkes basindan beri erkek dedi 2- 3 ayliga kadar pek bir sey hissetmedim hep ben hissetmiyorum bir sey dedim. Ama sonra elimi karnima koydugumda kizim diyesim geliyordu icimden dedim boyle bir sey oluyor falan. Gerçekten 12.haftada doktor kiza benziyor dedi 16da netlesti kiz oldugu ve 2yasinda simdi kizim 🥰
Zeyzey123 aynen canım Amin inşallah kucaklarımıza almayı da nasip eder rabbim 🥰
Bahar2622 Bi kere boş gebelik geçirip kendi düşmediğinden zorunlu kürtaj olduğum için bu sefer adet gecikmesi olursa hemen doktora gitmeyelim dedik, şuan sadece 8 Ocak’ta yapılan beta hcg (75.973) değerimi biliyorum yarın randevu ayatlayabilirsek ilk defa doktora görüneceğiz inşeAllah hayırla sağlıkla 🤲🏻☺️
bsracvk ben geçen hafta duydum ve gördüm şükür az az dinleyebildik daha net duymamız için bir hafta sonra demişti doktorumuz yarın gidicem inşallah bakalım hayırlısı inşallah sizde duyarsınız 😊
Ne kadar çıkması gerekiyor en fazla
Nrcns_u benimde 5 hafta 6 günlük bulantı ne zaman başladı sizde?
Zerrin_61
benimle aynısın sen de
şu 3 gündür kusma yok ama
bulantılarım başladı ve iştahım kesik
midem bulanıyor ara ara
iremby oy maşallah gerçekten bende buna inanıyorum enin değilim ama eminim yani kısacası oğlum olacak 😂😂
snm1- merhaba taze anneler ve anne adaylari sizin mide bulantilariniz ne zaman bitti 11+5 haftalığız hala aşırı derecede bulantim oluyor
Bahar2622 RABBİM ne güzel vekildir. Şükürler olsun ki RABBİMİZE. Sağ sağlim buradaki herkes kucağına almayı nasip eylesin istiyen herkese tattırsın. ❤️🥰
Busrasener43 aaa. Bizde🙈
Merhaba anneler aranıza yenı katıldım benımde bebeğim 8+1 olduk keseyı 5+2 gördüm kalp atısınıda 7+2 duydum çok güzel rabbım korusun bebeklerımızı. Rabbım Sağ salım kucaklarımıza almayı nasıp etsın
Merhaba ben de 4+4 💕 benim de beklediğim birşey değildi çok şaşkınım 👀 ama böyle dememe kararı aldım pozitif enerji lazım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah…