• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 baharlığım seni sürekli takip ediyorum azmine hayranım canım benim hamile olduğunu duyduğumda çok sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin🤲🏻🌸🥰

Bahar2622 merhaba benim birinci betamı salı günü yaptırdım 1142 çıktı ikinci betam perşembe günü baktırdım 2212 çıktı perşembe günü tekrar kontrole gidicem acaba kesem gözükür mü o zamana kadar ?:)

Dyguuuuuu merhaba haftaya rahatca görürsünüz herkes ayni zamanda göremiyor döllenmeyle alakali sanırım bende haftaya görmeyi bekliyorum 😊

Manolyamm ikizler mii🥳🥳 uzun yıllar sonra bu guzel haber, hemde iki bebiş maşallah tebrik ederim🥰

Dyguuuuuu biraz ağrı olmuştu ilkinde ama hic lekelenme olmadı zaten ağrıda normal gibiydi. Ikincide ağrı yoktu ama 2 hafta suren lekelenmem olmuştu.

Zehra-33- çok çok teşekkür ederim sağolun 🥰 uğraşıyoruz ama değiyor sağlıkla gelsin inşallah 😍

Mhnds gözükür tabiki değeriniz cok yükselmis olacak o zamana kadar rahatca gözükür 🥰

Bahar2622 sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeklerimize tüm acılar kendiler için 🙏🏻😇

10+5 biz ama daha kalp atışını nede kendisini göremedik başindan beri düşük tehlikesi oldugu icin