Zehra-33- Bahar2622 baharlığım seni sürekli takip ediyorum azmine hayranım canım benim hamile olduğunu duyduğumda çok sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin🤲🏻🌸🥰
Bahar2622 Zehra-33- çok çok teşekkür ederim sağolun 🥰 uğraşıyoruz ama değiyor sağlıkla gelsin inşallah 😍
Gulyigit 23seymanur43_belin Adetime 2 gün varken(Çarşamba)kan değerim 7.4….. (cuma 13.13.) (pazar 23.37) çıktı düşük mü ? Sizin değerleriniz kaç benim sanırım 2 haftalık geç döllenme
Mhnds Bahar2622 merhaba benim birinci betamı salı günü yaptırdım 1142 çıktı ikinci betam perşembe günü baktırdım 2212 çıktı perşembe günü tekrar kontrole gidicem acaba kesem gözükür mü o zamana kadar ?:)
95melo Nrcns_u teşekkür ederim göğüslerdeki şişlik inmişti doktora gittiğimde kalp atışının durduğunu öğrendim
Nrcns_u BurcuKubra bana da doktor lekelenme olabilir ama kan olursa ve 2 gün devam ederse gel demişti
Bahar2622 Dyguuuuuu merhaba haftaya rahatca görürsünüz herkes ayni zamanda göremiyor döllenmeyle alakali sanırım bende haftaya görmeyi bekliyorum 😊
Bahar2622 Manolyamm ikizler mii🥳🥳 uzun yıllar sonra bu guzel haber, hemde iki bebiş maşallah tebrik ederim🥰
Bahar2622 Dyguuuuuu biraz ağrı olmuştu ilkinde ama hic lekelenme olmadı zaten ağrıda normal gibiydi. Ikincide ağrı yoktu ama 2 hafta suren lekelenmem olmuştu.
Aysemmmmm 10+5 biz ama daha kalp atışını nede kendisini göremedik başindan beri düşük tehlikesi oldugu icin