Sedanurcivan aaahhh gözünüz aydın 😍 darısı bize inşallah 🙏🏻 Ben de 6+2 yim henüz kendisini normal muayenede göremedik bu hafta bir kez daha deneyeceğim bakalım kalp atışını duyabiliriz inşallah 👀
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Merhaba arkadaşlar ben 4+4 ün karından gözükmedi alttan baktı küçük bir kese var normal mi acaba
Bahar2622 bana 1 ay sonra gel dedı 🙈şubatın ılk haftası gıdıcem🥰
Ebru0707 aynen bende öyle düşünüyorum 🙈
Esma_zrl benimde öyle oldu
pink_dream25 şimdi ne kadar son cnm sonra noldu
Minikmucizem27 Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende 8+1 im midem bulanmaya başladı sizde de var mı? Bu durum
Merhaba kızlar bende bugün 9 haftalık oldum.
Ben de polikistik over vardı eşiminde değerleri kötüydü 1 kere aşılama yaptık tutmadı daha sonra tüp bebek yaptırdık tuttu kimyasal oldu daha sonra doktor eşime ilaç verdi 3 ay kullan sonra tekrar tüp bebek dedi ama şükür gerek kalmadı adetim 21 gün gecikti idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 10.000 çıktı değerim ertesi gün doktora gittim 6+1 hamilesin dedi kalp atışını o gün duydum çok şükür. Rabbim evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Bahar2622 5,5 haftada keseyi gördüm 6.haftada kalp atışını duyduk canım 😍😍
Eda04 canım 6.haftada gittim ultrasonda görünmedi alttan baktı doktorum kalp atışınıda bebeğimide gördüm çok şükür onu önerebilirsin kalp atışı 8. haftaya kadar oluyormuş
Bahar2622 hayırlı olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🤲 🤲 🤲 🙏 🙏
Bahar2622 yaa sen hamilemisin, bi ara açtığın postta çok dua etmiştim sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına 🥰☺️ Olmadı demiştin o zaman çok üzülmüştüm ay valla kendi hamileliğimde bu kadar sevinmedim sağlıkla doğsun bebiş o zaman 🤲🏻😂
aylin08166 Randevu aldım bende çarşamba günü gidicem 7+5 de gidicem inşallah belli olur kalp atışı 🙏🏻
Zeynep-1999 ayy ne güzel Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻🥰
Kızlar bugün gebelik testim pozitif çıktı 6 ocakta beta HCG 3.61 çıkmıştı bat 12 Ocak.Son adet tarihime göre 3+6 benimde bugün sağlık ocağında kan verdim carsam günü cikicak inşallah 🙏 ara sıra adet sancısı gibi sancılarınız oluyormu merak ediyorum 😊 Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏 Biraz karışık yazdım ama heyecandan kusura bakmayın 😊
- Onay Bekliyor
Merhabalar.. Uygulamaya göre 6+5 teyiz beta hcg değerimizde 1360 geçen hafta gittiğimde ultrasonda hiç bir şey gözükmemişti bu hafta tekrar gideceğim ama korkuyorum yine gözükmezse diye 🥺 Sürekli aklımda dış gebelik ihtimali var okuduklarından etkilendim sanırım daha önce böyle bi durum yaşayan var mı acaba?