• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 verırım tabıkı mınık kalp atısı sevıncımı herkesle paylasırım en guzel mutluluk bu 🙏🏻

Eda04 kaç hafta gün iken gittiniz bende gidecem 6+5 de kalp atışını duyabilirmiyiz

Bahar2622 senin beta değerinde mi düşüşe geçmişti canım daha bebek düşmeden önce karnındayken yani

Neva3 ben 5 haftalıkken gittim 6. Haftada gel dedi doktor ama gitmedim 7. Haftada daha net belli oluyormuş

Burcinsrdgn maşallah Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza :) bende aynı gün hem keseyi hemde kalbini duymaya gideceğim..

cisemsu evet cok guzel bir his olmalı bekliyorum bende sabırsızlıkla 🥰

Kahverengi leke gelmesi normal mi arkadaşlar hiç gelen var mı daha 5+3 deyim yoksa bir düşük tehlikesi midir 😔

Gmzesi banada verdi bende kullanıyorum doktor devamını verirse kullanma bebeğe zararlı fazlası 28 tane vardı içinde o bitince bırak

BurcuKubra gebelikte her şekilde lekelenme önemlidir. Kahverengi eskiden olan bir kanama denir ama her ihtimale karşı doktora gitmelisiniz geçmiş olsun ❤