• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Berfin2121 çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin gerçekten. Bende pazartesi gününe tekrar randevu aldım inş hayırlısıyla sonuçlanır

Bahar2622 8+6 yız bizde öğrendiğimde 1 buçuk aylıktı adet oldum üstüne çünkü 2 gün geldi ondan şüphelenip yaptım testi kalp atışını duyduk çok şükür şimdi ise cinsiyet merakı sardı içimizi herkez sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almaya nasip etsin rabbim ❤️

Bahar2622 yurtdışında yaşıyorum. 7 haftalık olmadan genelde randevu vermiyorlar. 7+4 te miniğimin hem kalp atışını duydum hem de kendisini gördüm 😍 henüz test, tahlil yapılmadı.. bir sonraki gidişimde inşallah.

gmzsrc0 ha bir de ultrasondan bakmıyorlar. Rahimden bakıyorlar burada..

Elifsura01 amin insallah betaniz cok guzel yükselmiş doktora gitseydiniz keseniz buyuk ihtimalle gözükürdü 🤗

Busrasener43 merhaba ben kan testin de öğrendim sadece 5+5 haftalık hamileyim şuan☺️

1Dk geçmiş olsun bol bol dinlenin❤

• 1Dk bunu beğendi.

Mila_su evet yakıyor sonrada biraz uyuşuyor vurduğum yer normalmis böyle olması

Bahar2622 bizde 5+1 de keseyi gördük 6+1de ise kalp atışını duyduk . 26+1 olduk şimdi oglusumla 💞🥰 Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️

Cansu-src5089 Negüzel Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 ben gittiğim de 6 haftalık olacağım kısmetse kalp atışı duyarmıyım acaba😍

Sb16 amin inşallah ❤ bu üstüne görme konusu çok sık gündeme geliyor benim hiç olmadi ama merak ediyorum nasil oluyor normal regl gibi mi lekelenme gibi mi