• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

abc19 tek genimde pıhtılaşma bozukluğu varmis ve 2 kaybım olduğu için önlem amaçli başladık

Merhaba kızlar . Bende yeni anne adaylarından biriyim . 6+5 im bugün . Dün kalp atışlarımızı duyduk . Allahım herkese sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin . Herkese sağ Salim evladını kucağına almayı nasip etsin 🤗🙏🏻

Bahar2622 ocak 2de ögrendim şuan 4+1 görünüyo regl gününden hesap edince beta 329,40 cıkmıştı ve napıcagımı sapıttım eşimde ırakta görevdrydi heyecandan aradım direk soyledim ama uyku sersemliğine anlamadı 15 dk sonra geri aradı o mutluluk okadar güzeldiki hala inanamıyorum ya artık 18 ocakta eşimde gelince doktora gidicez inşallah keseyim görmek nasip olur bizde rabbim isteyen herkeze en kısa sürede bu güzel haberi verir inşallah 🥰🙏🏻❤️❤️❤️sizinde bebişiniz hayırlı olsun bu arada 🥰

Merhaba kızlar bende ilk kaybımdan sonra ikinci hamileliğimi yaşıyorum 10+3 ile gidiyoruz inşallah bir problem olmadan rabbim kucağımıza almayın nasip eder 🙏🏻

tipikbiryayburcu ilk 5+3 te gittim . Keseyi gördük resmini verdi. Dünde 6+4 tüm bebişimizin resmini ve kalp atış resmini aldık canım . Sen ne zaman gidersen verirler resmini 🤗