gmzsrc0 belki siz haklısınızdır ben duyduğumu söyledim benim ikinci gebeliğim hiç o şekilde muayene olmadım ama tabii ki kişiden kişiye değişiklik olabilir tabi 🥰
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Elifkubi amin canım inşallah ❤️🥰
Bahar2622 ben 5+2 deyim hiç bulantım yok normal mi
Bahar2622 bende kalp atışı duymadım gelişimi geri dedi doktor kesem olması gerekenden küçükmüş kendiliğinden düşük yaptım😔😔😢
Dilan_tuana ayy kendim gibi birini buldum ve çok sevindim kesem görünmedi. Ama beta hcg 900
Civcivin-annesi bence normal herkes farklı yaşıyor bu zamanı
Cigdem000 hakınızda hayırlısı olsun inşalah çok şükür tekrar gebe oldugumu ögrendim geçenlerde
Happybaby007 Zor tabiki ama bebeğim iyi olsun yeter🤲🏻😍
Bahar2622 aminn sağlıkla inşallah 🌹
Civcivin-annesi tabiki normal olmasi kadar olmamasıda normal kişiden kişiye değişiyor belki sonradan baslar belki hic başlamayan şanslı kesimden olursunuz🤭
Zulfiye_22 anladim canim benim ilkinde bebek gözükuyordu 7. Haftada kalbi durmuştu kürtajla aldilar. Ikinci daha kucuktu bebegi pek göremedik ama yolk kesesi olmasi gerekenden fazla büyümüş sağlıksız gebelik denildi kesemde 1 hafta geride kalmıştı belki kendiliğinden düşerdi lekelenmemde vardi ama bebege genetik test yaptırabilmek için onuda kürtajla aldılar. Rabbim kimseye yaşatmasin