Bahar2622 benimde cuma günü 608 çıkmıştı haftasonu çıkmadık pazartesi vereceğim tekrar inşALLAH sağlıkla hayırla ilerler hepimizinki
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Bahar2622 rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallaah 😍 haftaya gıttıgımde sorucam neden boyle oluyo dıye herkesten duydugum sabah bulantısı vs ben aksam neden anlamadım tesekkur ederım 🙂
kubraclk51__ sagsalım rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallaah
kubraclk51__ başınız sağolsun çok geçmiş olsun❤ büyüdükçe baskı yapıyor tabi bulantılar bitincede mide yanmalari baslayacak o zaman ama herşeye değiyorlar😍
Dilan_tuana cok güzel bu hissi böyleyse anne olmak nasıldır acaba 😍 demekki bizde 2400 olunca görebiliriz 🥳
Bahar2622 bende 10 haftalık oldum sizede çok sevindim..
Bahar2622 evet kesinlikle hatta doktorum dedi 1500ve altında kese görünmez sizde bir hafta sonra gidin bebişinizi göreceksiniz insallah 🥰💓
Yoncayoncaaa aminn❤ geçmiş olsun sizede
Dilankocak çok teşekkür ederim sağolun 🥰
Asyamina ilk üç ay vajinal muayenenin tehlikeli ve riskli olduğunu duymuştum mecbur kalmadıkça yaptırmayın bence . Kuzenimin o şekilde bi düşüğü var .. 1 hafta geç görün bebeğinizi gerekirse ama normal şekilde görün ☺️
Dilan_tuana cumartesi gideceğim tahminimce 2bin olur değerim küçükte olsa gözükmesini umuyorum ☺
Yoncayoncaaa aminnn 💞
Bahar2622 aynen 💞💞🥰
kubraclk51__ ben yurtdışındayım 7-8 haftalıkken kontrol oluyor ve ilk muayeneleri rahimden oluyor ve benim öyle oldu. İkinci gidişimde de rahimden muayene edilecek.
Bahar2622 cok tesekkur ederım 😍
Bahar2622 yazarım canım 😘