• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 benimde cuma günü 608 çıkmıştı haftasonu çıkmadık pazartesi vereceğim tekrar inşALLAH sağlıkla hayırla ilerler hepimizinki

Bahar2622 rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallaah 😍 haftaya gıttıgımde sorucam neden boyle oluyo dıye herkesten duydugum sabah bulantısı vs ben aksam neden anlamadım tesekkur ederım 🙂

kubraclk51__ başınız sağolsun çok geçmiş olsun❤ büyüdükçe baskı yapıyor tabi bulantılar bitincede mide yanmalari baslayacak o zaman ama herşeye değiyorlar😍

Dilan_tuana cok güzel bu hissi böyleyse anne olmak nasıldır acaba 😍 demekki bizde 2400 olunca görebiliriz 🥳

Bahar2622 evet kesinlikle hatta doktorum dedi 1500ve altında kese görünmez sizde bir hafta sonra gidin bebişinizi göreceksiniz insallah 🥰💓

Asyamina ilk üç ay vajinal muayenenin tehlikeli ve riskli olduğunu duymuştum mecbur kalmadıkça yaptırmayın bence . Kuzenimin o şekilde bi düşüğü var .. 1 hafta geç görün bebeğinizi gerekirse ama normal şekilde görün ☺️

kubraclk51__ ben yurtdışındayım 7-8 haftalıkken kontrol oluyor ve ilk muayeneleri rahimden oluyor ve benim öyle oldu. İkinci gidişimde de rahimden muayene edilecek.