Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?
Laylaaaa121212 yurumeniz değişiyor. Benim bacaklarım birbirine sürtmeye başlamıştı ve venüs tepesi denen tüylü bölge de şişmeye başlar. Sanki bacak arasında top taşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor
mlsmrtgl peki squatı 36 dan sonra yapmak çok zor olacak malum bebek var onun için squata da şimdiden başlasak olur mu? Bir zararı var mıdır ki
Arasarzu Allah bir avazda kurtarsın kuzu
Mel05 mum ve tüy nefesi doktorum bunu önerdi neslihan iskit ve ece vahapoğlunun videolarına bakıyorum genelde
Eymenyekta amin canım 🙏
mlsmrtgl 2 normal doğum yaptım Bildiğim tek şey yürümek bele su ılık su tutmak ve sancıların bir kısmını evde karşılamak ( hemen hastaneye gidince nst de bağlıyolar ve çok zor oluyor ) 😀 bu arada doğumlarım 1 saati geçmiyordu bu şekilde
Ebruu32 kendim yapamadım eşime yaptırıyorum iki işaret parmağını da yağlıyor saat 3-9 arası parmak yaylandırma hareketiyle 5 dk kadar masaj yapıyor aşağıya her gelişinde anüs bölgesi denilen tarafa bastırıyor nette resimler var perine masajı yazarsanız çıkar
Nrgs34 😂 olur mu olur sağlıkla gelsin de inşallah hepimiz bir nefeste sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏼