Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?
mlsmrtgl 2 normal doğum yaptım Bildiğim tek şey yürümek bele su ılık su tutmak ve sancıların bir kısmını evde karşılamak ( hemen hastaneye gidince nst de bağlıyolar ve çok zor oluyor ) 😀 bu arada doğumlarım 1 saati geçmiyordu bu şekilde
Ebruu32 kendim yapamadım eşime yaptırıyorum iki işaret parmağını da yağlıyor saat 3-9 arası parmak yaylandırma hareketiyle 5 dk kadar masaj yapıyor aşağıya her gelişinde anüs bölgesi denilen tarafa bastırıyor nette resimler var perine masajı yazarsanız çıkar
Nrgs34 😂 olur mu olur sağlıkla gelsin de inşallah hepimiz bir nefeste sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏼
mlsmrtgl merhaba, 21 gun once dogum yaptim, o gune kadar da cok hareketliydim calisiyordum zaten saha muhendisi olarak, aksamlari da esimle yuruyus yapiyordum, kanamam oldu diye hastaneye gittigimde 2.5 cm lik acikligim vardi sancilarimi hissetmedigim icin eve yollamisti doktor ve squat pilates topunda hareketler onermisti doguma kadar spor hareket vs herseyi yaptim evi bile bastan asagiya temizledim sabah doguma gitmeden suyum gelmisti ve 4cm i gecen aciklik ile gitmistim🥰
mlsmrtgl bol hareket , plates topu üstünde dairesel minik hareketler ve yürüyüş 😌
mlsmrtgl ben doğum yapalı 5 ay oldu her gece karnıma ve Vajinama hıdıstan cevızı yağı sürdüm ve 33haftalıklı iken her gece 7 hurma yedım ve faydasını gördüm normal doğum yaptım
mlsmrtgl ben normal doğum yapmayı çok istiyordum bebeğin pozisyonu da uygundu durmadan pilates topundaydım ilk iki hafta perine yapıp sonrasında devam edemedim günlük 8 bin adım atiyodum hurma yemekten bı hoş olmuştum merdiven inip çıktım ,son zamanlarda adaçayı içmeye baslamistim ama 40+3 de gelmeyen sancı yüzünden suni takıldı suni bende solunum sıkıntısı yapınca apar topar sezeryana alındım yaptığım okadr şey bosa gitti😂🤦♀️😂
mlsmrtgl bebeginiz dogum pozisyonunu aldimi acaba
Pinkyellow
üzdü 😞 en çok korktuğum bu o kadar uğraşıp sezaryene gitmek
mlsmrtgl bizde 36+1 olduk suan 35 +4 de donmemisti bizimki 2 hafta sonra gel dedi insallah doner benimkide 😌