Esra2158 mlsmrtgl halay çekiyorum günde 3 defa , Allah razı olsun üst ve alt komşu sikayete geliyor 😂😂 noluyo diye doğum için hazırlanıyorum diyorum 😂😂
Papatya-20 mlsmrtgl 31 haftalıgız ve oğluşum doğum pozisyonundaymıs 34.haftdada dogum egitimine baslıycam 36 dan sonrada yürüyüş ve suquata baslıycam ama şu aralar fazla ayakta kalmamaya calısıyorum inşallah sag salim kavusalım evlatlarımıza vakti zamanında gelsin minikler
Arasarzu Mervesencan Çok kısa sürüyor biraz acı oldu ama hemen geçti kendini kasmayınca hiç olmaz ben çok kastım 😊
Betulnuri mlsmrtgl peki squatı 36 dan sonra yapmak çok zor olacak malum bebek var onun için squata da şimdiden başlasak olur mu? Bir zararı var mıdır ki
Gizem93- mlsmrtgl Kegel egzersizi normal doğum İçin pelvik kaslarını güçlendiriyor. Birde hurma açılma yapmıyor erken doğuma sebep oluyor doktorum söyledi aklınızda bulunsun. Hurmayı genelde 40. Haftalarda falan bebiş gelmezse yiyorlar 😀
Gizem93- mlsmrtgl Haftanızı görmemişim pardon evet sizin baya az kalmış :) Sağlıcakla bir avazda kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
_TuBaa_ Derya1634 Bugün 39 haftalık olduk, eli kulağında🐣 37 de başladık biz. Şükür bebeğin kilosu güzel ilerliyor bir sıkıntı yok, benimde Muayenede normal doğum için çok uygun sıkıntı yok.
Melike579 Laylaaaa121212 yurumeniz değişiyor. Benim bacaklarım birbirine sürtmeye başlamıştı ve venüs tepesi denen tüylü bölge de şişmeye başlar. Sanki bacak arasında top taşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor