• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

B0220 canım senin açılman başlamış mı çatı muayenesi oldun mu

bodurulku vay be maşallah ben de 33+4 üm squat yapıyorum ama yatmadan önce 3 defa 10 kez falan. az mı sence kaç tane yapıyorsu squatları🙈

mlsmrtgl ben Squat yapmaya çalışıyorum hergün hurmayı da doktor önermişti bide hergün ilişki demişti de eşimle ayrı yaşıyoruz işinden dolayı 🤧

Meryem validemiz hurma yiye yiye rahat dogum yapmis hamilelik boyunca gunde 3 hurma vede 1 ayva yemek hem bebeğe iyi cok vitamin var icinde vede folikasiti karisiliyo hemde dogum kolaylastiriyo ben ayva armut vede hurma yemeye dikkat ediyorum vede hareket

Senaa27 ay evet bugün oldum elini komple soktu herhalde baya bi gezdirdi içinde 🤦🏻‍♀️😁 yok daha kalınsın daha incelmemiş daha açılma olmamış dediklerimi yapmaya devam et dedi 😐 ama bende bu dediklerini 37. Hafta başladım iki haftada da zaten hemen etki beklemiyordum 🤷🏻‍♀️

B0220 ama bunlar için zaten 36-38.haftaları bekliyorlar daha öncesi için riskli oluyormuş benim de Perşembe olacak çok gerginim 😂😂

Betulnuri ben 24 dem sonra yavaş yavaş başladım sguata doktoruma danışarak

Betulnuri İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😊😍

mlsmrtgl Instagram da antrenör var sema nur aşık adı takip et cesaret alırsın biraz ne kadar erken o kadar iyidir ☺️

Medine hurması
          doğum kolaylaştırıyormuş ??
          Son günlere yakın yemelisiniz .

Senaa27 ya yok aslında egzersiz yürüyüş çömel kalk gebelik boyunca yapılması gerekiyor tabi düşük tehlikesi yoksa 💁🏻‍♀️ Ama ben 37. Haftaya kadar yattım yani hiçbirşey yapmadım sadece yattım 😁

eğer alttan muayene için gerginsen korkma İnan korkacak bişey yok kendini kasmazsan hiç acımaz 😊