• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

mlsmrtgl Kegel egzersizi normal doğum İçin pelvik kaslarını güçlendiriyor. Birde hurma açılma yapmıyor erken doğuma sebep oluyor doktorum söyledi aklınızda bulunsun. Hurmayı genelde 40. Haftalarda falan bebiş gelmezse yiyorlar 😀

Derya1634
    Bugün 39 haftalık olduk, eli kulağında🐣
    37 de başladık biz. Şükür bebeğin kilosu güzel ilerliyor bir sıkıntı yok, benimde Muayenede normal doğum için çok uygun sıkıntı yok.

mlsmrtgl Haftanızı görmemişim pardon evet sizin baya az kalmış :) Sağlıcakla bir avazda kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻

Laylaaaa121212 yurumeniz değişiyor. Benim bacaklarım birbirine sürtmeye başlamıştı ve venüs tepesi denen tüylü bölge de şişmeye başlar. Sanki bacak arasında top taşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor

mlsmrtgl peki squatı 36 dan sonra yapmak çok zor olacak malum bebek var onun için squata da şimdiden başlasak olur mu? Bir zararı var mıdır ki

Mel05 mum ve tüy nefesi doktorum bunu önerdi neslihan iskit ve ece vahapoğlunun videolarına bakıyorum genelde

mlsmrtgl bana yürüyüş squat ve merdiven inip çıkmayı önermişti gücün yettiğince diye ☺️