Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?
mlsmrtgl bizde 36+1 olduk suan 35 +4 de donmemisti bizimki 2 hafta sonra gel dedi insallah doner benimkide 😌
Arkadaşlar 33 hafta bitti bugun 34 e girdik gece acile gittim sürekli kusma şikayetiyle 2 cm açıklık var dedi doktor. Cok erken değil mi ? Telaş sardı azıcık beni.
Post açıp soru sormuştum fakat kimsecikler görüp cevap vermedi burdan sizlere sormak istedim kusura bakmayın 🙏
Arasarzu kaç kilo şuan sizinki bende 37.ci haftada 3350 kilo demişti bebek aşağı inmişti bu hafta yalandı sancılarım çoktu yarın kontrolüm var çatı muayanesi yapıcak
Benim bebeğim en baştan beri kilosu 10 gün bir hafta önden gidiyo baş çevresi haftasıyla uyumlu.Doktorum normal için bi sıkıntı olmadığını ancak kilosu artarsa 40 kadar bekleyemeceğimizi söyledi. Geçen hafta 37. Haftamız bittiğinde rahim ağzının çok az açıldığını ve bebeğin aşağı indiğini 40 kadar bekletmicek gibi demişti kilosu 3300 3400 arasıydı
mlsmrtgl allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🙏 ağda işini ne yaptınız acaba 35+5 olduk biz de ne zaman kuaföre gitsem diye kararsız kaldım evde olmuyor 😔
Doğumu yaklaşan arkadaşlar bikini bölgesi temizliği için ne zaman kuaföre gitmeliyim 35+5 olduk biz de🙏🙏🙏
Melike579 ayy beni anlattın resmen
Kızlar bunlar doğumu mu başlatıyo yoksa kolaylaştırıyo mu yoksa kimi hem başlayıp hem kolaylaştırıyo mu yerleri silmek gırgırlamak iyiymiş ama bebek kordonu dolanır diye korkuyorum teyzemde o zamanlar ev işi yaparmış hep yerleri silerdim gırgırlardım hareketten kordon dolanmış dedi korkuyorum bende açıkçası
ilk doğumumda tanıdık ebenin tavsiyesi ile doğum sancısı başladığı an yani hastaneye giderken acı badem suyu içmiştim, benimki zaten suni sancıyla olduğu için doğum tarihim belliydi, hastaneye giderken 0.5 litre kadar içtim , saat 6 da gittim hastaneye, kayıt vb ile serumun takılması 7-7:30 ' u buldu, hiç acilmam yoktu ilk başta , öğlen saat 1-1:30 gibi tam açılma ile normal doğumun gerçekleşti
Bilmiyorum acı bademin etkisi miydi ya da başka mı ama ikinci doğumumda da deneyeceğim
mlsmrtgl hurmanın doğum sancısını azalttığını da duymuştum
Ebrulice78
ilk defa sizden duyuyorum.
iremgulerr
merhabalar. Erken mi değil mi bilemiyorum ama bu sizinle alakalı biraz yani bünye meselesi. Açılmanız iki güne 10 cm olur doğum yaparsınız ya da 40. Haftaya kadar açılmanız olmaz zorunlu sezaryene alınırsınız. Birazda şans işi.