busravolkan maşallah 🧿 bitmesini istemeyerek okuduğum hikayelerden bitiş oldu sizin hikayeniz de çok güzel yazmışsınız sancılarınızı çok güzel karşılamışsınız rabbim bize de böyle karşılayabilmesi nasip etsin 🙏🏻🍀 sağlıcakla büyüyün inşallah 🥰 35+2 deyim bende heyecanla o günlere kavuşmayı bekliyorum benim bebğim de iki hafta önde gidiyor doktorum normal doğum biraz zor olur böyle giderse dedi endişeleniyorum nasıl olacak ki diye siz normal doğumu kolaylaştırması için bişey yaptınız mı öncesin de
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
Bugüne kadar okuduğum en en en güzel hikaye. Fotolar ayrıca çok hoş. Sizi tanımadan çok sevdim. Eşinizle bebeğinizle ailenizle çok mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat geçirmenizi canı gönülden diliyorum..💜
Ozdmrkbraa Ayy teşekkür ederim 🌹Amiin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın kendi yavrunu da. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. 🙏🏻💐 Doktorumun tavsiyesiyle sürekli yürüyüş, fırsat buldukça ilişki, bolca da evimin temizliğini yapıyordum. Hareket çok önemli bence, elimden geldiğince hareketli olmaya özen göstermiştim hamileliğim boyunca bu yüzden
Cemrreedemirci İnşallah daha güzeli sana nasip olur. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏🏻♥️🌹
busravolkan yerleri oturarak mı sildin viledayla mı genelde oturarak silmekte etkili diyorlar geçen az bi yeri öyle siliyim dedim kalkamadım resmen yerden 😂
Yaaa cok güZel duygular cok duygulanıyorum boyle şeyler okuyunca Rabbim banada kolay doğumlar nasip etsin hep diyorum ben canıma düskün bi insanım yapablirmiyim normal doğum diye ama Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bana insallah tek nefeste kolay doğumum olur cok dua ediyorum sizde edin olurmu 🤲🏻 33 haftalıgım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰 Rabbim analı babalı büyütsün yavrunu 🤲🏻🧿
Ozdmrkbraa Vallahi halı silmişliğim var ama hiç aklıma gelmemişti hep viledayla sildim yerleri 😂 Hoş şuan ona da fırsat bulamıyorum 😂🤦🏻♀️
Mercimeginannesi-ozge Hsyırlısıyla sağlıkla al kucağına canım bebeğini. Eğer normal istiyorsan imkanın varsa epidural uygulayan bir hastanede yap, çünkü canında tatlıysa baya zorlanırsın. Ben yeniden hamile kalsam yine normal yaparım ama bu sefer epidural falan isterim mutlaka 😂
busravolkan masalllah çok çok güzel bir doğum hikayesi 🌼🌼 rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Esross Amin inşallah Allah razı olsuun 🙏🏻💐
busravolkan maşallah size kitap okur gibi hiç sıkılmadan okudum resmen bitsin istemedim ne kadar güzel bir hikaye olmuş anlayışımızda bir okadar mükemmel. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊❤️
Yaaa ne guzel bir hikaye gerçekten çok duygulandm. Masallh. Harbiden çok.güzeldi.
Bnde 35 haftalık gebeyim. Normal doğumu fazlasiyla istiyorum. Insallh zor da olsa olur 😍😍😇😇
busravolkan hayatımda bu kadar güzel Doğum hikayesi okumadım keşke daha uzun olsaydı diyorum şimdi 😍 rabbim analı babalı büyütsün 🥰
busravolkan onu deneyim o zaman 🤭😂
busravolkan resmen ağladım sabrını tebrik ediyorum ve bende çok normal doğum istiyorum
Çok güzel bir hikaye 🌺###
busravolkan MaşAllah ya ne güzl bır tablo Rabbim Mesut etsin bir ömür çok güzel olmuş doğumun
busravolkan ah canım be güzel anlatmışsın rabbim evladına sana tüm ailene sağlık sıhhat versin inşallah 🤲🏻💕
busravolkan İnanılmaz güzel bir hikaye, resmen ağladım okurken. Allah sizi bir ömür mutlu etsin🤲🏻