Maşallah size çok güzel bir hikaye. 38+6 dayım ilk doğumum olacak çatı darlığı var dedi özelde doktorum ben de normal yapmak istiyorum ama :(

busravolkan 38. Haftamdayim çekeceğim açıları çok iyi biliyorum. Çünkü ikinci doğumum olacak🤲 inan bebeğin kucağında olan fotoğrafını gördüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Çünkü o kadar stresliyim ki doğum yapıp o anda olmayı çok istiyorum

Gozengo Aman geç olsun güç olmasın derler. Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. 🙏🏻💐

Dlngnz Ayy ben o 21 saati 21 sene gibi yaşadım. Olabildiğince kısa yazmaya çalışmıştım, oysa uzatsam roman olurdu, bende kimseyi sıkmak istemedim 😂 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏🏻♥️

Sebiha35 Allah nasip eder inşallah canım. Korkulacak hiç bir şey yok. Bence herkes normal doğumu tatmalı, o yüzden Allah herkese nasip etsin 🙏🏻🌹

busravolkan maşallah binlerce kez maşallah size 🧿🧿🧿 öyle güzel anlatmışsın ki insan resmen yaşıyor gibi 🥰🥰 Sağlıcakla Analı babalı büyüt bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın 🤲🏻🤲🏻 ❤️❤️

Birbebekbiranne Ayy çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. 🙏🏻💖

Beyzaylmz7 Doğum sırasında atmadılar, çünkü orası uyuşursa ıkınsam bile bebeğim çıkamazdı, o yüzden o bölgenin hakimiyetini kaybetmemek gerekir. Ama tabi ki dikişleri atarken uyuşturuyorlar

Angelsmom Ayy inşallah rabbim nasip eder size de. Gerçekten o anı yaşamak harika bir şey. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. 🙏🏻💖

Aynurr16 Amin inşallah çok teşekkür ederim, Allah sizinde gönlünüze göre versin 🌹❤️

Ayyli Ayy canım eğer kendine güveniyorsan normal yapmanı öneririm. Hem o anı yaşamak harika bir duygu, hem de insan hemen toparlıyor kendini doğumdan sonra. Ben hemen adapte olmuştum doğumdan sonra bebeğime. Ama eğer korkarım diyorsan tabi sezeryanda bir seçenek. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Nasıl olursa olsun, annelik harika bir şey zaten. 🙏🏻🥰❣️

Seyma2861 Amiin, Allah razı olsun. İnşallah kolay güzel bir doğum nasip eder rabbim sana da. 🙏🏻 Korkmuyorum diyene inanmam zaten. Gerçekten kadının yeri bir başkadır. Rabbim kadını çok güçlü yaratmış, o yüzden gönlünüz ferah olsun, Allah o an ekstra bir güç bahşediyor kadına 🙏🏻😍❤️