busravolkan Fotoğraflara kadar kendimi tuttum ama gözlerimden yaşlar boşanıyor şuan resmen. Ne kadar güzel bir hikaye. Darısı benim başıma diyeyim artık😅🖤 33 haftalık hamileyim, doğuma daha var ama araştırıyorum harıl harıl. Nefes kontrolü konusunda ne önerirsiniz?

Sehribann hmmm çok geçmiş olsun bilmiyordunuz o zaman korona olduğunuzu hiç hissetmediniz mii üzüldüm böyle olmasına çünkü benim de burnum tıkalı 🥺

Maşallah size çok güzel bir hikaye. 38+6 dayım ilk doğumum olacak çatı darlığı var dedi özelde doktorum ben de normal yapmak istiyorum ama :(

busravolkan 38. Haftamdayim çekeceğim açıları çok iyi biliyorum. Çünkü ikinci doğumum olacak🤲 inan bebeğin kucağında olan fotoğrafını gördüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Çünkü o kadar stresliyim ki doğum yapıp o anda olmayı çok istiyorum

Gozengo Aman geç olsun güç olmasın derler. Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. 🙏🏻💐

Dlngnz Ayy ben o 21 saati 21 sene gibi yaşadım. Olabildiğince kısa yazmaya çalışmıştım, oysa uzatsam roman olurdu, bende kimseyi sıkmak istemedim 😂 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏🏻♥️

Sebiha35 Allah nasip eder inşallah canım. Korkulacak hiç bir şey yok. Bence herkes normal doğumu tatmalı, o yüzden Allah herkese nasip etsin 🙏🏻🌹

busravolkan maşallah binlerce kez maşallah size 🧿🧿🧿 öyle güzel anlatmışsın ki insan resmen yaşıyor gibi 🥰🥰 Sağlıcakla Analı babalı büyüt bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın 🤲🏻🤲🏻 ❤️❤️

Birbebekbiranne Ayy çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. 🙏🏻💖

Beyzaylmz7 Doğum sırasında atmadılar, çünkü orası uyuşursa ıkınsam bile bebeğim çıkamazdı, o yüzden o bölgenin hakimiyetini kaybetmemek gerekir. Ama tabi ki dikişleri atarken uyuşturuyorlar

Angelsmom Ayy inşallah rabbim nasip eder size de. Gerçekten o anı yaşamak harika bir şey. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. 🙏🏻💖

Aynurr16 Amin inşallah çok teşekkür ederim, Allah sizinde gönlünüze göre versin 🌹❤️