Harika bir hikaye😍 maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah🤲Normal Doğum yapmayı o kadar çok istiyorum ki Allahım bu mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin 🤲💕

busravolkan ayyy maşallah subhanallah ya 🙈🌷🌷🥰🥰🥰 bayıldım bayıldımmm tebrik ederim 😍 allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💖💖

busravolkan çok güzel bi hikayeydi herzaman uzun dogum hikayeler ilk tercihimdir ☺️ Bende özele gidiyorum 36.haftamda bebek 3kg olmuş diye notmal doguramassın dedi doktor bana sizin gibi çok moralim bozuk ne yapsam bilmiyoruö

busravolkan çok büyük bir keyifle okudum maşallah ama fotoğraflara gelince gelince benim de bugün doğurasım geldiii 😀😀🥰 sağlığıyla büyütün inşallah 🥰

busravolkan cok tatlısınız masallah Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah. Bende korkuyorum tabi her ilk gebeliği olan gibi . Hem realist yaklaşımın ız hem değdi demeniz gerçekten 👏

busravolkan sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🙏 benim doğumumda 1 hafta içinde olcak ama içimde inanılmaz bi korku var normal doğurabilir miyim diye doktora söyledim benim ufacık midem bulansa karnım ağrısa dayanamıyorum diye ama devlet olduğu için olabildiğince normale uönlendiriyo umarım siz gibi kurtulurum umarım korktuğum kadar çok zor olmaz 🙏🙏🙏

Maşallah çok uzun ama çok güzel doğum olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗🌸

busravolkan Maşallah 🧿🧿Doğumdan çok korkuyorum inşallah bir gün buraya sizin gibi hikayemi anlatmak banada nasip olur.🤲Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah 🤲

busravolkan 5 kasımda doğum yaptım ben de. Benimki suni sancı ile oldu aynı kilolardaymış bebeklerimiz. Ama ben covid pozitifmişim çok zor dopum yaptım. Okurken aklıma o anlarım geldi, çaresizliklerim. Rabbim kimseye göstermesin. Bebeklerimize hayırlı ömürler nasip etsin. 😇

busravolkan cok güzel bıkmadan okudum Allah güzel günlerde bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin inşallah cok güzel bi hiss sabırsızlıkla bende bekliyorum bebişimi 🥰

Sehribann neden zor doğum yaptınız acaba burnunuz mu tıkandı cevap verirseniz sevinirim normal mi yaptınız

busravolkan çok duygulandım yazdıklarınız hiç bitmesin istedim okurken aynı anda yaşıyormuş gibi hissettim allah bağışlasın bir çmür mutlu olun inşallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim gözyaşlarımı tutamadım bu hikayenizde 😢💜

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 marsa ya bende gittim ebeler hemşireleri anlayışlı beğenmiştim 😊

busravolkan çoook duygulandım o kadar güzel ki hikayeniz 🥰allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️bizde 36. Haftadayız 32de özeldeki doktorum bebek iri böyle giderse normal doğurtmam dedi ve gözüm kapalı devlete geçtim gerçekten özel hastaneler hep bir bahane üretiyor ve uğraşmak istemiyor bir kez daha anladım sizde kendimi gördüm 😍 inşallah bende boyle kolay bir doğum yaşarım

Seyma-07 normal doğumla doğurdum. Ateşlendim sancı çekerken, halsizdim eksta. Kustum. Nefes darlığım da doğum masasında başladı. Halsizlikten ıkınamadım bile. Kesi atıp bastırarak çıksrdılar bebeğimi. Bebek mosmor doğdu kanalda kaldığından. Gücüm yetmedi itmeye bebeği. Ne pilatesler perine masajları yapmıştım ama ıkınamadığımdan doğuma yardımcı olamadım.

busravolkan
                                normal doğumdan korkan ben bile heyecanla okudum ☺️ Sağlıkla büyütün inşallah 🙏
                                o kadar duygulu anlatmışsınız ki gözlerim doldu 💜