21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
Beyzaylmz7 hissetmiyorsun zaten doğum sancısı ağır basıyor
Maşallah size çok güzel bir hikaye. 38+6 dayım ilk doğumum olacak çatı darlığı var dedi özelde doktorum ben de normal yapmak istiyorum ama :(
busravolkan Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
busravolkan 38. Haftamdayim çekeceğim açıları çok iyi biliyorum. Çünkü ikinci doğumum olacak🤲 inan bebeğin kucağında olan fotoğrafını gördüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Çünkü o kadar stresliyim ki doğum yapıp o anda olmayı çok istiyorum
Deletedmom95 Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim. 🙏🏻🌹
Gozengo Aman geç olsun güç olmasın derler. Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. 🙏🏻💐
Dlngnz Ayy ben o 21 saati 21 sene gibi yaşadım. Olabildiğince kısa yazmaya çalışmıştım, oysa uzatsam roman olurdu, bende kimseyi sıkmak istemedim 😂 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏🏻♥️
Sebiha35 Allah nasip eder inşallah canım. Korkulacak hiç bir şey yok. Bence herkes normal doğumu tatmalı, o yüzden Allah herkese nasip etsin 🙏🏻🌹
Ayseminunal Çok teşekkür ederim 🙏🏻💐
busravolkan maşallah binlerce kez maşallah size 🧿🧿🧿 öyle güzel anlatmışsın ki insan resmen yaşıyor gibi 🥰🥰 Sağlıcakla Analı babalı büyüt bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın 🤲🏻🤲🏻 ❤️❤️
Melike145334 Allah razı olsun canııım, Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏🏻❣️
Neslihan1903 Amin inşallah, Allah razı olsun. Allah size de gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻💐
Birbebekbiranne Ayy çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. 🙏🏻💖
Beyzaylmz7 Doğum sırasında atmadılar, çünkü orası uyuşursa ıkınsam bile bebeğim çıkamazdı, o yüzden o bölgenin hakimiyetini kaybetmemek gerekir. Ama tabi ki dikişleri atarken uyuşturuyorlar
Angelsmom Ayy inşallah rabbim nasip eder size de. Gerçekten o anı yaşamak harika bir şey. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. 🙏🏻💖
busravolkan amin inşallah 💕
Aynurr16 Amin inşallah çok teşekkür ederim, Allah sizinde gönlünüze göre versin 🌹❤️
Mervisko__ Amin, Allah razı olsun. Sizin de gönlünüze göre versin inşallah rabbim. 🙏🏻🥰
Ayyli Ayy canım eğer kendine güveniyorsan normal yapmanı öneririm. Hem o anı yaşamak harika bir duygu, hem de insan hemen toparlıyor kendini doğumdan sonra. Ben hemen adapte olmuştum doğumdan sonra bebeğime. Ama eğer korkarım diyorsan tabi sezeryanda bir seçenek. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Nasıl olursa olsun, annelik harika bir şey zaten. 🙏🏻🥰❣️