LamiyaCetinkaya Ayy hakkınızı helal edin n’olur. 🙏🏻 Nefes kontrolü en güzel spor ya da egzersiz yapılırken ediniliyor. İmkanınız varsa yürüyüş yapıp derin derin nefesler alın ki ciğerleriniz genişlesin, ıkınırken daha büyük nefes alabilesiniz. Eğer evden çıkamazsanız da hamile yogaları falan var internette, onları yapabilirseniz çok iyi olur. Yoga zaten tamamen nefes odaklı bir spor. Mutlaka etkisini görürsünüz 🙏🏻💐

Bubenimhikayem Bence başka doktorlara da görünebilirsiniz. Devlet hastaneleri öyle çatı muayenesi falan yapmıyor, doğum sırasında bakıyorlar sadece.

smyra32 Ay ne olur yapmayın böyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Çok teşekkür ederim, gönlünüze göre versin rabbim. 🙏🏻🥰♥️

Seyma-07 aslında az çok belli etmişti burnum tıandı koku ve tat gitmişti ama grip oldum da koku alamıyorum ağzımın tadı da gitti sanmıştım. 40 haftamın dolmasına 3 4 gün vardı kendimi olumsuz düşüncelerden uzak tutmaya çalışmıştım. Doğum yaparken belirtiler çoğaldı vücudum tepki verdi o zorlanmalara karşı resmen. Sonra babam ve kardeşim ben doğuma gittiğim sabah test vermişler lohusayken orada kalacağımdan bir şey var mı diye önlem alalım gibisinden test yaptırınca pozitif olduklarını öğrenmişler bana da akşamında telefonla söylediler hemşireleri bilgilendirdim temaslıyım diye. Test yapıldı öyle öğrendim korona olduğumu. O şekilde doğum yapmışım.

busravolkan Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 Bişey soracağım 30+6 hafta olduk 31 e gireceğim bende. Bu haftalar da burun tıkanıklığı yaşadınız mı? 🤔 Korkuyorum şimdi Bi kaç gündür burun tıkanıklığım var onun dışında ne ateş ne öksürük ne ağrı sızı hiç bir şey yok. Saçımı ıslak bırakmıştım ondan olsa gerek üşüttüm diye düşünüyorum. Hastaneye de gittim sprey parol antibiyotik verdi bunları kullan geçmez ise pazartesi salı gel test yapalım dedim Bi kbbye görünürsün dedi. Bilemiyorum açıkçası verdiği ilaçları da çok düzenli kullanmadım korkuyorum da bir zararı yok bebepe dedi. İçeriklerini de okudum. Yaşadınız mı siz hiç bazı gebeler hamileliğin son haftasına kadar yaşamış doğumdan sonra geçmiş öyle diyenler de oldu. Bilemedim valla canım bu hastalıktan dolayı çok evham yaptım sanırım. Uzun oldu hakkını helal et. Tekrar rabbim bağışlasın

Ozdmrkbraa bizde aynıyız 35+2 bana da doktorum bir hafta önde dedi. Bide sağ böbreğimde büyüme var dedi. Normal doğum olasılığı düşük dedi de daha çatı muayenesi olmadı. Sizin oldu mu ? Nst falan gördünüz mü ? Bu zamanlarınız nasıl ?

busravolkan şu uygulama da okuduğum en güzel doğum.hikayesi hiç bi cümleni atlamadim çok güzel yazmissin🥰 okurken hem korktum hem gözlerim doldu ama en son resim de ki zaferin gibi bir poz vermek için herşeyi verirdim rabbim hayırlı güzel doğumlar yaşatsın hepimize 😇

Gzm-Brl yok canım hiç nst girmedim salı günü kontrolüm var çatı muayenesi de olmadım bebeğin başı Aşağı da normal doğum bekliyoruz inşallah dedi geçen hafta 2600gr dı haftaya nasıl olur hiç bilmiyorum tekrar ne söyler doktor bakalım

busravolkan ayy hayırlı olsun Allah hayırlı evlat etsin, darısı başımıza insAllah sağlıkla, bişe de sorcam doğum anında kesi atıyorlar mı öyle acaba

Beyzaylmz7 Yani acı değilde sızı gibi hissediyorsun. Ama o kesikten sonra da mecbursun tabi doğurmaya, başka seçenek yok çünkü. Her şeyi bırakıp ıkınıyorsun, bebek çıktıktan sonra da zaten bir şey kalmıyor öyle endişelenme 😂

busravolkan gözünüz aydın sağlıkla güzellikler ile büyüsün inşallah 🌼💛
                  Normalde bu kadar uzun hikayelerden sıkılırım yarıda bırakırım ama çok sürükleyici yazmışsın roman gibi 😃

Ozdmrkbraa ay nasil okudum bilemedim . Gözlerim doldu 😢😢 benimde ilk gebelik kiz olucak cok heyecanliyim 29 haftaligiz henuz normal istiyorum ben de insallah oylede olur. Rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah 😇😇😇😇😇

mucizemucize17 Oyy çok teşekkür ederim. İnşallah Allah’ım sana daha güzellerini nasip eder, tek nefeste doğurursun inşallah canım 🙏🏻🥰❤️