busravolkan çoook duygulandım o kadar güzel ki hikayeniz 🥰allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️bizde 36. Haftadayız 32de özeldeki doktorum bebek iri böyle giderse normal doğurtmam dedi ve gözüm kapalı devlete geçtim gerçekten özel hastaneler hep bir bahane üretiyor ve uğraşmak istemiyor bir kez daha anladım sizde kendimi gördüm 😍 inşallah bende boyle kolay bir doğum yaşarım
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
Seyma-07 normal doğumla doğurdum. Ateşlendim sancı çekerken, halsizdim eksta. Kustum. Nefes darlığım da doğum masasında başladı. Halsizlikten ıkınamadım bile. Kesi atıp bastırarak çıksrdılar bebeğimi. Bebek mosmor doğdu kanalda kaldığından. Gücüm yetmedi itmeye bebeği. Ne pilatesler perine masajları yapmıştım ama ıkınamadığımdan doğuma yardımcı olamadım.
busravolkan
normal doğumdan korkan ben bile heyecanla okudum ☺️ Sağlıkla büyütün inşallah 🙏
o kadar duygulu anlatmışsınız ki gözlerim doldu 💜
busravolkan çok güzel gerçekten rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin fotoğraflı daha güzel olmuş 🙈 gerçekten de 21 saati bana da hissettirdiniz sancı çektim sizinle 😀😀
busravolkan Fotoğraflara kadar kendimi tuttum ama gözlerimden yaşlar boşanıyor şuan resmen. Ne kadar güzel bir hikaye. Darısı benim başıma diyeyim artık😅🖤 33 haftalık hamileyim, doğuma daha var ama araştırıyorum harıl harıl. Nefes kontrolü konusunda ne önerirsiniz?
Beyzaylmz7 hissetmiyorsun zaten doğum sancısı ağır basıyor
Maşallah size çok güzel bir hikaye. 38+6 dayım ilk doğumum olacak çatı darlığı var dedi özelde doktorum ben de normal yapmak istiyorum ama :(
busravolkan Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
busravolkan 38. Haftamdayim çekeceğim açıları çok iyi biliyorum. Çünkü ikinci doğumum olacak🤲 inan bebeğin kucağında olan fotoğrafını gördüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Çünkü o kadar stresliyim ki doğum yapıp o anda olmayı çok istiyorum
Deletedmom95 Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim. 🙏🏻🌹
Gozengo Aman geç olsun güç olmasın derler. Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. 🙏🏻💐
Dlngnz Ayy ben o 21 saati 21 sene gibi yaşadım. Olabildiğince kısa yazmaya çalışmıştım, oysa uzatsam roman olurdu, bende kimseyi sıkmak istemedim 😂 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏🏻♥️
Sebiha35 Allah nasip eder inşallah canım. Korkulacak hiç bir şey yok. Bence herkes normal doğumu tatmalı, o yüzden Allah herkese nasip etsin 🙏🏻🌹
Ayseminunal Çok teşekkür ederim 🙏🏻💐
busravolkan maşallah binlerce kez maşallah size 🧿🧿🧿 öyle güzel anlatmışsın ki insan resmen yaşıyor gibi 🥰🥰 Sağlıcakla Analı babalı büyüt bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın 🤲🏻🤲🏻 ❤️❤️
Melike145334 Allah razı olsun canııım, Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏🏻❣️
Neslihan1903 Amin inşallah, Allah razı olsun. Allah size de gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻💐
Birbebekbiranne Ayy çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. 🙏🏻💖
Beyzaylmz7 Doğum sırasında atmadılar, çünkü orası uyuşursa ıkınsam bile bebeğim çıkamazdı, o yüzden o bölgenin hakimiyetini kaybetmemek gerekir. Ama tabi ki dikişleri atarken uyuşturuyorlar