• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Aysenurozkann teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız ama kendi doktoruma alabildim randevuyu sonunda başka konularda da söylediğiniz doktor aklımda olsun 🤗

HappyMom ben tarsusta yasiyorum ortadogu ozel hastaneye gidiyorum ama orda bakmiyolar doktorum mersin sehir hastanesinde yaptir getir dedi. Mersin sehir hastanesinde yaptiran var mi herkes ozelde mi yaptiriyo ozel daha mi iyi bilgisi olan bilgilendirirse cok memnun olurum

Hiilall mükemmel bir doktor çok güzel ilgileniyor İnstagram hesabına bakabilirsiniz dr.dilekozdemir

Sevgi62 ben gittim ordaki hastaneye 2 hafta oldu hala perinatoloji için randevu sistemini açmadılar bana, hakkımı helal etmiyorum 60 km yoldan geldim bir de

Damla_Kupcuk evet ben Kadındoğum doktoru Nevriye hanıma gidiyorum yani çok pozitif bir bayan hiç darlamadı beni. Ama doğuma girmiyormuş. Sonrasında da umut hastanesini düşünüyorum en uygunu orasıymış diye duydum. Bakalım araştırıcam iyice

Ezgiiiiiii yok toplam 310₺ ödedim. Ama ikili tarama içindi. Hem detaylı ultrason kontrolü hemde kan tahlili toplamda 310₺ ödedim. 10 gün içinde tekrar gidersen muayene ücreti almıyorlar oda iyi aslında. Gerçi bi çok özel hastane bu şekildeymiş Allah kimsenin yolunu düşürmesin ben hamilelik sayesinde öğrendim 🙈☺️

Yncaa o yer tam olarak nerde hangi hastahane birde 4 boyutlu renkli çekim dimi cd filanda verdilermi size acaba

Yetkin29 irmette Halil aslan bey var ben yarın ona gidiyorum oda perinatolog 500 TL emre beye bende randevu buldum irmetede zor buldum erken davran cnm randevu için

Muğla da yaşayıp detaylı ultrason yaptıran var mı?

Özel Avcılar hospitalde yaptıran var mı acaba?

HappyMom kızlar istanbulda devlette yapılıyor mu ücret alınıyor mu bide kadın doğumun mu yönlendirmesi lazım nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim