HappyMom Mersin su hastanesi Dilek Özdemir 200₺
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Aysenurozkann teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız ama kendi doktoruma alabildim randevuyu sonunda başka konularda da söylediğiniz doktor aklımda olsun 🤗
Morhayaller memnun kaldiniz mi
Hiilall mükemmel bir doktor çok güzel ilgileniyor İnstagram hesabına bakabilirsiniz dr.dilekozdemir
edaagocer perinatoloji uzmanı mı radyoloji uzmanı mıydı bakan kişi?
Sevgi62 ben gittim ordaki hastaneye 2 hafta oldu hala perinatoloji için randevu sistemini açmadılar bana, hakkımı helal etmiyorum 60 km yoldan geldim bir de
Aysenurozkann merhaba, ben de Ali İpek’ten randevu aldım. Eşiniz girebildi mi içeri diye soracaktım 😊
Esrali66 ayyyy Yok Aşkım Daha Belli değil 😃🙈
Damla_Kupcuk evet ben Kadındoğum doktoru Nevriye hanıma gidiyorum yani çok pozitif bir bayan hiç darlamadı beni. Ama doğuma girmiyormuş. Sonrasında da umut hastanesini düşünüyorum en uygunu orasıymış diye duydum. Bakalım araştırıcam iyice
Ezgiiiiiii yok toplam 310₺ ödedim. Ama ikili tarama içindi. Hem detaylı ultrason kontrolü hemde kan tahlili toplamda 310₺ ödedim. 10 gün içinde tekrar gidersen muayene ücreti almıyorlar oda iyi aslında. Gerçi bi çok özel hastane bu şekildeymiş Allah kimsenin yolunu düşürmesin ben hamilelik sayesinde öğrendim 🙈☺️
Ilayda_svs bana üç hafta önce 700 TL dediler vatan hastanesi
Muğla da yaşayıp detaylı ultrason yaptıran var mı?
Özel Avcılar hospitalde yaptıran var mı acaba?