• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Muğla da yaşayıp detaylı ultrason yaptıran var mı?

Özel Avcılar hospitalde yaptıran var mı acaba?

HappyMom kızlar istanbulda devlette yapılıyor mu ücret alınıyor mu bide kadın doğumun mu yönlendirmesi lazım nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim

Aymelt direk gidip yaptirabiliyor musun yoksa ayrı bi ücret alıyorlar mı

Sivas’ta veya Kayseri de yaptıran var mı hangi hastane ve fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz

Mervefeeee

selimayaz iyi günler. Haftası geldiğinde normal randevu alarak mı gittiniz yoksa detaylı ultrason için mi randevu aldınız? Ben de Ali beye gitmek istiyorum

Enfal önce 182 sen kadın doğum uzmanına randevu alıyorsun seni muayene ediyor daha sonra sana mhrsden yine perinatoloji bölümü için randevu almayı açıyorlar oraya öyle randevu alabiliyorsun

24 haftalikken deteyli ultrosona girdim
        avrupa yakasi findikzade hekimoglu goruntuleme merkezi 350 tl cd ve 6 adet renkli fotograf veriyor.yuzunu eliyle kapattigindan 1 hafta sonra tekrar fotograf icin cagirdilar

Sevgi62 randevu rahat alınıyor mu 20. Haftadayım ben de. Cıktı verildi mi bir de

mervayd1n merhaba bnde başarıya gidiyorum doktorum Kenan bey çok guzel bı doktor çok memnunum tavsiye ederim hastane de çok güzel çalışanlar baya ilgili

HappyMom çok araştırdım dr.recep has’ı buldum alanında çok iyi bir doktor ve tecrübeli. Yeri Nişantaşı’nda ücreti 900 liraydı ama aklınızda hiç bişey kalmıyor paranız boşa gitmiyor. Şehir dışından gelen bir sürü insan vardı

Mom1234 randevu yu biraz zor buldum ben sürekli 182 yi aradım ve uzak yerlere buldum sonra baktım sadi konuk hastanesinde var hemen oraya aldım randevuyu . Aynen çıktı veriliyor

minnie123 kaydı nasıl açmadılar ki aslında açıyorlar hemen .. ben kadın doğuma gittim oradan dediler ki biz kaydınızı açıyoruz siz randevu alın . Sonra eve gidip randevu almaya çalıştım günlerce . Zaten kayıt açılmazsa uyarı veriyor sistem de randevu alınmıyor . Siz bence yakım bi hastenede kadın doğuma gidip tekrar perinatoloji ye kayıt açtırın ve hemen randevu alın

Aynurtatar rica ederim inşallah hemen bulursunuz randevu . Aynen önce kadın doğum bölümünden perinatoloji kaydını açtırmalısınız ben öyle yaptım