• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Yasemin_K ben de kadın doğum hemşiresiyim🥰 aynı ultrason ile farklı bir uygulama şeklinde bakılıyor oda bebegi zorluyor normal ultrason daha iyidir. Bence de şeker yükselmesi yaptırmayın

Küçükçekmece civarında erkek doktor olmayan uygun hastane önerisi olan var mı?

Merhaba Zeynep kamilde olan varmı ücretli mi ve nasıl randevu alınıyor

Yesilimmm memnun kaldınız mı ne kadar süre bakıyor CD veriyormu bide esimizde görebiliyorum bazı doktorlar almiyor

HappyMom vallahi hanımlar eğer Zeynep kamile alacaksınız ben cuma günü yaptırdım ücretsiz o kadar terbiyesiz bir doktora denk geldim ki ben korona rahatsızlığı geçirdiğim için son adet tarihimi tam bilmiyorum ama bebeğimin haftasını ve gününü takip ediyorum bana dedi ki asker misin sen gün sayıyorsun dedi ilk başta oda da sonra elbise giymiştim şortum da var altimda niye elbiseyle geliyorsun dedi bende böyle rahat ettim dedim git hamile pantolonlari satılıyor onlardan al kadın doğuma elbise ile mi gelinir dedi ardından bebeğin kalbini tam göremediği için kahvaltı yap öyle gel dedi kahvaltı yaptım yarım saat içinde tekrar gittim sen çıktıktan sonra senin dedikodunu yaptik dedi alacaksınız asla ÖZGÜR AKTAŞ isimli doktora almayın benim eşim az kalsın dovecekti onu sen benim eşimle nasıl böyle konuşursun diye.

MinikMercimekAnnesi ben trabzonda normal muayene için Dr. Ayhan şahinlere gidiyorum özel kliniği var. Bi sorabilirsiniz detaylı ultrason için ben henüz yaptırmadım ama doktor çok bilgili Bi doktor. Kesin detaylı da bakıyordur Google yazınca ismini kliniği numarası çıkıyor cihazı da ileri teknoloji. Ben doğumu da onda yapmayı planlıyorum bakalım nasip 😊

Nurgul61 günlerdir bayan doktor arıyodum şuan sayenizde buldum randevu aldım Allah razı olsun nasıl sevindim bilemezsiniz size dua edeceğim ❤️

MSBebek Allah kolaylık versin Zeynep Kamile gidecekseniz,tabi randevu alabilirseniz pek mümkün olmuyor
          Eğer durumunuz elveriyorsa orada ikili test ve doppleri de yapan Erbil Çakar in Ümraniye de muayanesi var,280 TL ye bakıyor,isterseniz tel.no paylaşırım adresle birlikte
          Çars günü gideceğim,ilk bebeğimde Zeynep Kamil de Erbil bey bakmıştı doppler çok memnun kaldim, gerçekten detaylı inceliyor

İzmit prof Dr. Perinatoloji uzmanı Gülseren Yücesoy a gittim fiyat 550 TL. Detaylı ultrason olarak baktırdım. Yanındaki yardımcı kağıda not alıyor doktorun dediklerini eksik kalan varsa söylüyor. Kağıtta şablon soruları var zaten ona uyarak bakıyorlar. Bu iyiydi atlama şansı olmaz. Size dökümanı veriyor doktor imzalı şekilde. Ama ultrason a bakarken sizinle irtibat kurup anlatmıyor. Aslında yardımcı çalışan bayana söylüyor ör. Safrakesesi var gibi. CD ve fotoğraf vermiyor. Bebek güzel poz verdi diye verdi bana fotoğrafı. Eşimi almadı zaten incelerken. Sadece son fotoyu göstermek için çağırdı çıkacakken. Yani uzmanı olduğu için uygun olduğu için memnunum.

Sevgi62 yok uğraşmıcam artık gebzeden kalkıp üsküdara gittim bana da açıcaz randevuyu dediler açmadılar hala ve hala uyarı veriyor sistem, bir daha da oraya gitmem başka yerle de uğraşmam özele gidicem

Seymacem yok CD vermiyormis teknik arızadan dolayı 280 TL peşin fiyatı ama acayip memnun kaldım

Esila1Rabia2 doktor seçme şansınız tabi ki var ama randevuları çok dolu mhrs uygulamasını yüklerseniz ordan seçebilirsiniz. Bende çarşamba günü orda cekilicem mucize eric doktorun adı umarım iyi bi doktordur

Zlem426 eşimde girdi cd verıyor 50 dk sürdü alanında iyi bi doktor ama anne babayı rahataltacak cümleler kurmuyor 50 dk boyunca en az on bes kere bu bebegın eli kolu demiştir sadece sıkıldık biraz diyebilirim😁