Ezgiiiiiii yok toplam 310₺ ödedim. Ama ikili tarama içindi. Hem detaylı ultrason kontrolü hemde kan tahlili toplamda 310₺ ödedim. 10 gün içinde tekrar gidersen muayene ücreti almıyorlar oda iyi aslında. Gerçi bi çok özel hastane bu şekildeymiş Allah kimsenin yolunu düşürmesin ben hamilelik sayesinde öğrendim 🙈☺️
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Ilayda_svs bana üç hafta önce 700 TL dediler vatan hastanesi
Muğla da yaşayıp detaylı ultrason yaptıran var mı?
Özel Avcılar hospitalde yaptıran var mı acaba?
Sivas’ta veya Kayseri de yaptıran var mı hangi hastane ve fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz
selimayaz iyi günler. Haftası geldiğinde normal randevu alarak mı gittiniz yoksa detaylı ultrason için mi randevu aldınız? Ben de Ali beye gitmek istiyorum
HappyMom Hatay Antakya akademi hastanesi Muhammed gali 250 TL
Enfal önce 182 sen kadın doğum uzmanına randevu alıyorsun seni muayene ediyor daha sonra sana mhrsden yine perinatoloji bölümü için randevu almayı açıyorlar oraya öyle randevu alabiliyorsun
24 haftalikken deteyli ultrosona girdim
avrupa yakasi findikzade hekimoglu goruntuleme merkezi 350 tl cd ve 6 adet renkli fotograf veriyor.yuzunu eliyle kapattigindan 1 hafta sonra tekrar fotograf icin cagirdilar
mervayd1n merhaba bnde başarıya gidiyorum doktorum Kenan bey çok guzel bı doktor çok memnunum tavsiye ederim hastane de çok güzel çalışanlar baya ilgili
Minnaki_beklerken çarşamba günleri biruni hastanesinde yapıyor canım