• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Betulkalkan suan pandemiden dolayii hic kimseyi almiolar
Normal dr kontrolunde bile kimseyi almiolar yaniinda

2subat sizin doktorunuz kim acaba ben emel hanıma gidiyorum 2 li tarama için ne kadar alıyorlar acaba

İzmir Özel Çınarlı doğum Hastanesi’nde Haziran ayında 375 TL ödeyerek 40 dk ya yakın ayrıntılı ultrason a girdim.doktordan memnun kaldım baya.cok güzel anlattı.fotograf filan da verdi 5.6tane.rapor yazdı.esim le girdik, film izler gibi oglumuzu izledik .cinsiyetini de ilk o zaman öğrendik.bizim için baya güzel bi 40 dk idi

Gizem59 bende çorluda ki emre beyi duydum istanbuldan geliyormuş ama boş randevu bulamadım şuan 17. Haftamız doktorum irmetteki doktora yönlendirdi ama ben edirne de cenk bey var ona randevu aldım çoğu kişinin önermesi ile detaylı ultrasonda perinatolog doktor olması önemliymiş cenk beyde bu şekilde alanında uzmanmış

Anadolu yakasında bagdat cad Zeki Şahinoglu fetüs klinik diye 480 tl muayene harika bir hekim

2 li tarama testi mi yorumlayabilir misiniz

Free beta hcg 48,46
      Düzeltilmiş Mom 1,13
      Papp-a 1,9
      Düzeltilmiş Mom 0.69
      Yaş riski 1:983
      İkili test 1:4807
      Kombine risk 1:6517
      Trisomy 13/18 risk 1:10000
      Yaş 22

HappyMom Ankara - Radyoloji Uzmanı Aydan Biri - Koru Hastanesi ile bağlantılı olduğu için oraya gittim doktoruma özel indirim vardı - 500 TL

Damla_Kupcuk ben de orda yaptırdım yaşlı bir bey doktor var gayet memnun kalmıştım 😍

Sedaasell bize çeken radyoloji doktoruydu perinatoloji değildi o yüzden gittim kim varsa o çekti daha detaylı bilgili birisi istiyorsanız perinatolog çeksin