• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Enfal önce 182 sen kadın doğum uzmanına randevu alıyorsun seni muayene ediyor daha sonra sana mhrsden yine perinatoloji bölümü için randevu almayı açıyorlar oraya öyle randevu alabiliyorsun

24 haftalikken deteyli ultrosona girdim
avrupa yakasi findikzade hekimoglu goruntuleme merkezi 350 tl cd ve 6 adet renkli fotograf veriyor.yuzunu eliyle kapattigindan 1 hafta sonra tekrar fotograf icin cagirdilar

Sevgi62 randevu rahat alınıyor mu 20. Haftadayım ben de. Cıktı verildi mi bir de

mervayd1n merhaba bnde başarıya gidiyorum doktorum Kenan bey çok guzel bı doktor çok memnunum tavsiye ederim hastane de çok güzel çalışanlar baya ilgili

HappyMom çok araştırdım dr.recep has’ı buldum alanında çok iyi bir doktor ve tecrübeli. Yeri Nişantaşı’nda ücreti 900 liraydı ama aklınızda hiç bişey kalmıyor paranız boşa gitmiyor. Şehir dışından gelen bir sürü insan vardı

Mom1234 randevu yu biraz zor buldum ben sürekli 182 yi aradım ve uzak yerlere buldum sonra baktım sadi konuk hastanesinde var hemen oraya aldım randevuyu . Aynen çıktı veriliyor

minnie123 kaydı nasıl açmadılar ki aslında açıyorlar hemen .. ben kadın doğuma gittim oradan dediler ki biz kaydınızı açıyoruz siz randevu alın . Sonra eve gidip randevu almaya çalıştım günlerce . Zaten kayıt açılmazsa uyarı veriyor sistem de randevu alınmıyor . Siz bence yakım bi hastenede kadın doğuma gidip tekrar perinatoloji ye kayıt açtırın ve hemen randevu alın

Aynurtatar rica ederim inşallah hemen bulursunuz randevu . Aynen önce kadın doğum bölümünden perinatoloji kaydını açtırmalısınız ben öyle yaptım

Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bebek için tehlikeli bir işlem fazla radyasyon alıypr ve zorlanıyor

Denizli fizyorad 250 TL ve 40 dakika kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı çok memnun kaldım ☺️

Merve-c merhaba bende istanbul pendikten bir yer ariyorum , hangi hastanede bu bahsettiginiz doktor ,bilgi alabilir miyim ? Benim.sordugum yakn cevre hastanelerinde 500 tl 😔

Mirage-zhs orda hiç sıra yoktu bende özelden aldım bir ay aradım Zeynep kamili

Glcndvrn hastane değil kendi muayenesi var dr.halil Mesut diye instagramdan aratabilirsiniz ya da Google’dan direk numarası çıkıyor .

Yasemin_K ben Süleymaniye kadın doğuma gittim Mayıs ayında ama gün veremediler malesef korona yoğunluğundan dolayı