4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
HappyMom Hatay Antakya akademi hastanesi Muhammed gali 250 TL
Enfal önce 182 sen kadın doğum uzmanına randevu alıyorsun seni muayene ediyor daha sonra sana mhrsden yine perinatoloji bölümü için randevu almayı açıyorlar oraya öyle randevu alabiliyorsun
24 haftalikken deteyli ultrosona girdim
avrupa yakasi findikzade hekimoglu goruntuleme merkezi 350 tl cd ve 6 adet renkli fotograf veriyor.yuzunu eliyle kapattigindan 1 hafta sonra tekrar fotograf icin cagirdilar
mervayd1n merhaba bnde başarıya gidiyorum doktorum Kenan bey çok guzel bı doktor çok memnunum tavsiye ederim hastane de çok güzel çalışanlar baya ilgili
Minnaki_beklerken çarşamba günleri biruni hastanesinde yapıyor canım
HappyMom çok araştırdım dr.recep has’ı buldum alanında çok iyi bir doktor ve tecrübeli. Yeri Nişantaşı’nda ücreti 900 liraydı ama aklınızda hiç bişey kalmıyor paranız boşa gitmiyor. Şehir dışından gelen bir sürü insan vardı
rabisdmrl cok tesekkur ederim 😊
minnie123 kaydı nasıl açmadılar ki aslında açıyorlar hemen .. ben kadın doğuma gittim oradan dediler ki biz kaydınızı açıyoruz siz randevu alın . Sonra eve gidip randevu almaya çalıştım günlerce . Zaten kayıt açılmazsa uyarı veriyor sistem de randevu alınmıyor . Siz bence yakım bi hastenede kadın doğuma gidip tekrar perinatoloji ye kayıt açtırın ve hemen randevu alın
Aynurtatar rica ederim inşallah hemen bulursunuz randevu . Aynen önce kadın doğum bölümünden perinatoloji kaydını açtırmalısınız ben öyle yaptım
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bebek için tehlikeli bir işlem fazla radyasyon alıypr ve zorlanıyor
ipekayan devlet hastanesi bedava ayrica cok memnunum😂
Rabiiakaradas ayni ultrason ilr bakiyorlar canim yaptir bence. Bende seker yuklemesini yaptirmicam kimse onermiyor
Denizli fizyorad 250 TL ve 40 dakika kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı çok memnun kaldım ☺️
Mirage-zhs orda hiç sıra yoktu bende özelden aldım bir ay aradım Zeynep kamili