• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Aynurtatar rica ederim inşallah hemen bulursunuz randevu . Aynen önce kadın doğum bölümünden perinatoloji kaydını açtırmalısınız ben öyle yaptım

Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bebek için tehlikeli bir işlem fazla radyasyon alıypr ve zorlanıyor

Denizli fizyorad 250 TL ve 40 dakika kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı çok memnun kaldım ☺️

Merve-c merhaba bende istanbul pendikten bir yer ariyorum , hangi hastanede bu bahsettiginiz doktor ,bilgi alabilir miyim ? Benim.sordugum yakn cevre hastanelerinde 500 tl 😔

Mirage-zhs orda hiç sıra yoktu bende özelden aldım bir ay aradım Zeynep kamili

Glcndvrn hastane değil kendi muayenesi var dr.halil Mesut diye instagramdan aratabilirsiniz ya da Google’dan direk numarası çıkıyor .

Yasemin_K ben Süleymaniye kadın doğuma gittim Mayıs ayında ama gün veremediler malesef korona yoğunluğundan dolayı

2subat 21 haftalığım ben bu persembe gideceğim işte detaylı ultrasona🥰 doktorumdan da cok memnunum😌🙏🏻

Yasemin_K ben de kadın doğum hemşiresiyim🥰 aynı ultrason ile farklı bir uygulama şeklinde bakılıyor oda bebegi zorluyor normal ultrason daha iyidir. Bence de şeker yükselmesi yaptırmayın

Küçükçekmece civarında erkek doktor olmayan uygun hastane önerisi olan var mı?

Merhaba Zeynep kamilde olan varmı ücretli mi ve nasıl randevu alınıyor

Yesilimmm memnun kaldınız mı ne kadar süre bakıyor CD veriyormu bide esimizde görebiliyorum bazı doktorlar almiyor

HappyMom vallahi hanımlar eğer Zeynep kamile alacaksınız ben cuma günü yaptırdım ücretsiz o kadar terbiyesiz bir doktora denk geldim ki ben korona rahatsızlığı geçirdiğim için son adet tarihimi tam bilmiyorum ama bebeğimin haftasını ve gününü takip ediyorum bana dedi ki asker misin sen gün sayıyorsun dedi ilk başta oda da sonra elbise giymiştim şortum da var altimda niye elbiseyle geliyorsun dedi bende böyle rahat ettim dedim git hamile pantolonlari satılıyor onlardan al kadın doğuma elbise ile mi gelinir dedi ardından bebeğin kalbini tam göremediği için kahvaltı yap öyle gel dedi kahvaltı yaptım yarım saat içinde tekrar gittim sen çıktıktan sonra senin dedikodunu yaptik dedi alacaksınız asla ÖZGÜR AKTAŞ isimli doktora almayın benim eşim az kalsın dovecekti onu sen benim eşimle nasıl böyle konuşursun diye.

MinikMercimekAnnesi ben trabzonda normal muayene için Dr. Ayhan şahinlere gidiyorum özel kliniği var. Bi sorabilirsiniz detaylı ultrason için ben henüz yaptırmadım ama doktor çok bilgili Bi doktor. Kesin detaylı da bakıyordur Google yazınca ismini kliniği numarası çıkıyor cihazı da ileri teknoloji. Ben doğumu da onda yapmayı planlıyorum bakalım nasip 😊