Aynurtatar rica ederim inşallah hemen bulursunuz randevu . Aynen önce kadın doğum bölümünden perinatoloji kaydını açtırmalısınız ben öyle yaptım
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bebek için tehlikeli bir işlem fazla radyasyon alıypr ve zorlanıyor
ipekayan devlet hastanesi bedava ayrica cok memnunum😂
Rabiiakaradas ayni ultrason ilr bakiyorlar canim yaptir bence. Bende seker yuklemesini yaptirmicam kimse onermiyor
Denizli fizyorad 250 TL ve 40 dakika kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı çok memnun kaldım ☺️
Mirage-zhs orda hiç sıra yoktu bende özelden aldım bir ay aradım Zeynep kamili
spaceship girdi hatta çok yakın arkadaşım geldi oda girdi sıkıntı yapmıyor :)
- Onay Bekliyor
Yasemin_K ben de kadın doğum hemşiresiyim🥰 aynı ultrason ile farklı bir uygulama şeklinde bakılıyor oda bebegi zorluyor normal ultrason daha iyidir. Bence de şeker yükselmesi yaptırmayın
Küçükçekmece civarında erkek doktor olmayan uygun hastane önerisi olan var mı?
Merhaba Zeynep kamilde olan varmı ücretli mi ve nasıl randevu alınıyor
Mirage-zhs Burası Ücretlimi devlet mi karşılıyor
Zeynep_S ben a Life hastanesinde yaptırdım Selattin Kükner doktorun aldı.
HappyMom vallahi hanımlar eğer Zeynep kamile alacaksınız ben cuma günü yaptırdım ücretsiz o kadar terbiyesiz bir doktora denk geldim ki ben korona rahatsızlığı geçirdiğim için son adet tarihimi tam bilmiyorum ama bebeğimin haftasını ve gününü takip ediyorum bana dedi ki asker misin sen gün sayıyorsun dedi ilk başta oda da sonra elbise giymiştim şortum da var altimda niye elbiseyle geliyorsun dedi bende böyle rahat ettim dedim git hamile pantolonlari satılıyor onlardan al kadın doğuma elbise ile mi gelinir dedi ardından bebeğin kalbini tam göremediği için kahvaltı yap öyle gel dedi kahvaltı yaptım yarım saat içinde tekrar gittim sen çıktıktan sonra senin dedikodunu yaptik dedi alacaksınız asla ÖZGÜR AKTAŞ isimli doktora almayın benim eşim az kalsın dovecekti onu sen benim eşimle nasıl böyle konuşursun diye.
MinikMercimekAnnesi ben trabzonda normal muayene için Dr. Ayhan şahinlere gidiyorum özel kliniği var. Bi sorabilirsiniz detaylı ultrason için ben henüz yaptırmadım ama doktor çok bilgili Bi doktor. Kesin detaylı da bakıyordur Google yazınca ismini kliniği numarası çıkıyor cihazı da ileri teknoloji. Ben doğumu da onda yapmayı planlıyorum bakalım nasip 😊
gokhansevval şikayet etsene canım cimere yazabilirsin