• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

SeldaSngl
Bende referansa gidiyorum canım Fatih Bey doktorum.Denizliye gidicegine kalabalığa Aydın’da Özel bir Klinik var Prof. Dr Alper Tanrıverdi randevu alabilirsin tabi sana kalmış🙏🏻

Hzl doktor emre uysala gidiyorum bende cok memnunum tabsiye ederim

Mariamadenim Tepecik de ayrintili çekmiyorlar 9eylul arastirma da ve alsancak Mr de 200tl bilgin olsun en uygunu 200 tl diye biliyorum

HappyMom Istanbul Medipol Üni Çamlıca Hastanesi’nde Perinatolog Emine Hanım’a yaptırdım 660 tl idi sanırım fiyatı. Memnun kaldım, çok samimi bir doktor ve bebeğin her şeyini açıklayarak bakıyor. Uzunca ilgilendi.

Aslihan_trker teşekkür ederim yarım ilk iş arıycam. Siz gittiniz mi memnun kaldınız mı? Fotoğraf falan aldınız mı acaba 🤗

Zeyno28 anladım canım en iyisini yapıyorsun bende reyapta özlem hanima gidiyorum ilgi alaka konusunda bir numarali hastane diyebilirim 😍

yagmurksr semir bey e gittim tek perinatoloji uzmanı var zaten ama çokta güzel ilgileniyor bakıyor bilgilendiriyot

Ecesuben Bakırköy Dr şadi konuk egıtım araştırmada yaptırdım perinatoloji doktoru var orda

Fehmi yazicioglundan randevu aldim kagithanede muayesi varmis 500 lira dr yonlendirdi gidio memnun olan cok bakalim hayirlisi 3 hafta sonraya randevumuz

Sineemm ne tuhaf belkide habersiz aynı anda kolidorda sıra beklediğimiz olmuştur😂

E_BB06 merhaba ben de Ortadoğu ya gidiyorum yaptırdınız mı detaylı ultrason doğum paketine dahil mi

Oz-lem
              0216 316 4343 Doç. Dr. Erbil Çakar
              Çamlıca medicana çapraz karşısı Akbank üstü Santral iş merkezi 5. Kat , d 12

Doktor zeynep kamil hastanesinin peronotolji uzmani. Isinin ehli.