Nursenasya Smsm ben esenler medipole gidiyorum orda fiyat yuksek oldugu icin gungoren de yaptirdim detayliyi
Nurgul61 Ebruakcetin Peritanaloji riskli gebelere bakan bolumun adi bacim Radyolaji doktoru bu bi brans ultrason ve onun gibi cihazlari kullanabilen doktor demek sen ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum diye sordunmu onlar zaten yonlendiriyolar seni
1prensesgeliyor Sinemya ben sadece ikili testi yaptirdim. Ayrıntılı icin daha vaktim var çünkü yaptırmadım daha sadece cikarken sordum fiyatını. Ikiliyi yapan yabanci uyruklu bir erkek uzmandi. Ben memnun kalmadim. Hic konusmadi sorduklarima cevap vermedi. Ayrintiliyida ayni doktor yapiyorsa zaten yaptirmam.
nurkal HappyMom ben özelde biraürü yer aradım fakat 350den aşağı yoktu bu fiyatta olanlar da radyoloji uzmanı bakıyormuş perinatoloji değil. devlete kadın doğuma gittim, perinatolojiden randevu almak istiyorum yan dal olduğu için kayıt gerekli kayıt açabilir misiniz dedim doktor saolsun açtı mhrsden en erken on gün sonraya buldum bakalım inşallah memnun kalırım
Ndmdmr Arkadaşlar bende Erzurum’da detaylı ultrasona gideceğim giden var mı hangi doktoru önerir fiyatları nasıldı memnun kaldınız mı ?
SeldaSngl Aydın civarında olan arkadaşlara tavsiyedir,,, Bir sürü yer araştırdım fiyatı 600-700 TL planlar dahi fotoğraf ya da cd vermiyor. En son Denizli de ultrapark ileri tanı ve tıbbı merkezini buldum fiyat 250 TL renkli görüntü ve cd de veriyorlar.
Cansu_79 Nazlikcr bende 22 haftalıgım 15 gün sonrasına gün verildi gidin bence ben hiç bir testi yaptırmadım buna girmek istedim
minnie123 HappyMom Kocaeli Yüzyıl hastanesi için randevu aldım 1 hafta sonra gidicem inşallah. 500 TL fiyat aldım. İnşallah memnun kalırım.
Aslitos MinelinAnnesi umarım sizi sorularımla bunaltmamışımdır ama bugün bir arkadaşım ile konuşurken detaylı ultrason esnasında rahim ağzına da bakıldığında öğrendim. Şimdi de kafama bu takıldı. Bunu doktor vajinal ultrason ile mi kontrol ediyor yoksa karından görebiliyor mu? Size bununla ilgili bir şey söylemiş miydi?
Bilibon Aslitos sanmiyorum hic duymadim ben ama korkma 16. Haftadayim her gittigimde vajinal muayene edio dr olcum yapio bi sikinti olmaz ama yapmazlar
MinelinAnnesi Aslitos Bana böyle bir muayene yapılmadı. Bildiğim kadarıyla riskli durumlarda bakılıyor alttan. Benim sadece karnımdan oldu muayenem.
Oznuurr Gizem59 ben geçen hafta kontrole gitmiştim randevu bulamazsın detaylı için demişti çok yoğunmus canım
Aysenuryksktpe Ben perinatoloji doktoru Doç.Dr.Ali Ekizden 1 ay sonrasına randevu aldım.İkiz gebeliğim olduğu için 1000 tl olarak fiyat verildi.Tekil gebelik içinde 500 tl 😉