• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

ikizzannesi iyi geçmesine çok sevindim oh saglıklı olsunlar çok şükür. Çok teşekkür ederim unutmamışsınız beni çok sağolun. 🌺🌺Haftaya bende gideyim bakalım hayırlısıyla.

Ub-1993 malesef her hastane ayni değil.her doktor da kendi bakmıyor,2li taramam da detayli kendi doktorum bakti acibadem de ama suan cok pahali 20-24 hafta arasi tekrar baktırmak lazim

Acaba aytul corbacioglu sislideki kligini haric baska hastanelerde de ayrintili yapiyor mu bilen var mi ? Mesela florya biruni hastanesinde ?

SeldaSngl
      Evet gittim ben baya memnun kaldım doktor hem otoriter hem bütün merak ettiğin sorularına cevap veriyor kilo konusunda takıntılı biraz 🙈 memnun kalıcağınzdan eminim bebeğin bütün fotolarınıda veriyor detaylı çekimde😊

Songul09
      Yoo ben memnunum bütün merak ettiklerinizi cevaplıyor otoriter bir doktor resimlerini size atıyor direk zaten wp’den ultrasn çekiminde de anlatıyor size kemik yapısını vs..skıntı olup olmadığını söylüyor 40-45 dk inceledi baktı ultrasonda açıkcası🙏🏻

Esrali66 daha erken 2 hafta daha bekle bence daha net sonuç alırsın

Feride20 Canim CD ve resim de verdiler mi ? 4 boyutlu dedikleri mi yaptırdığın

Manisa/Salihli
        Op. Dr. Okan Arslan
        Muayene ücreti aylık 180 TL. Çok memnunuz kendi kliniği var detaylı ultrasonu da anlaşmalığı olduğu hastanesinde yapıldı 325 TL de oraya ödedik.